Închide meniul

”E o achiziție riscantă! Rangers nu are bani de cheltuit”. Transferul lui Ianis Hagi, criticat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 16:37

”E o achiziție riscantă! Rangers nu are bani de cheltuit”. Transferul lui Ianis Hagi, criticat

Profimediaimages

Ianis Hagi, aproape de transferul definitiv la Rangers

"Pentru această sumă, pentru un jucător tânăr cu potențial, cred că este o achiziție riscantă. Se poate vedea abilitatea pe care o are, că este un jucător creativ. Poate să creeze goluri sau să le înscrie și te gândești că, dacă va avea cariera tatălui său, ar fi foarte ieftin să transferi un jucător de acest tip cu 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Rangers nu are bani de cheltuit”

Dar am văzut de mai multe ori în trecut că un jucător care pare de excepție, pe măsură ce îl cunosc echipele, nu mai progresează așa cum se așteaptă. Ianis este un jucător foarte bun cu ambele picioare. 

Poate că are nevoie să mai crească puțin fizic, dar problema e că Rangers nu are bani de cheltuit și cheltuie în mare măsura pentru un jucător doar cu potențial în acest moment, astfel că există pericolul să nu întărească echipa cum ar trebui", a spus Gordon Smith, citat de Rangers News. 

Pe de altă parte, 4 superputeri din Premier League sunt pe urmele lui Ianis Hagi. Agentul Ioan Becali susține că Manchester City, Manchester United, Chelsea și Tottenham îl monitorizează pe fiul ”Regelui”.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și