Închide meniul

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panserraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

Alex Masgras Publicat: 18 august 2024, 10:52

Reclamă
„E o problemă care trebuie rezolvată! Grecii au reacţionat după PAOK – Panserraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

Grecii au reacţionat după PAOK - Panseraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Grecii au reacţionat după PAOK – Panserraikos 3-2, meci din prima etapă a Superligii Greciei, care a fost LIVE în AntenaPLAY. Campioana en-titre a câştigat duelul din prima etapă, dar a muncit din greu pentru victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Răzvan Lucescu a obţinut la limită victoria cu Panserraikos, iar presa din Grecia a scos în evidenţă principalele probleme ale campioanei din sezonul trecut.

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panserraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

PAOK venea după înfrângerea dramatică suferită în prelungiri cu Malmo. Echipa din Salonic a fost eliminată din turul 3 preliminar Champions League, după ce suedezii s-au impus cu 4-3, după 120 de minute disputate în retur.

Presa din Grecia a identificat imediat problema echipei lui Răzvan Lucescu şi aşteaptă să vadă cum o va rezolva antrenorul român:

„În contrast cu victoria confortabilă a celor de la Olympiacos, PAOK a suferit în meciul cu Panserraikos, înainte de a se impune cu 3-2. Cele două goluri primite se adaugă celor patru încasate de echipa lui Lucescu în meciul cu Malmo. Este o problemă care trebuie rezolvată imediat. Eliminarea din Champions League a fost ca un clopoţel”, au scris cei de la sport24.gr.

Reclamă
Reclamă 4

Ziua de duminică vine cu alte două meciuri din Superliga Greciei, LIVE în AntenaPLAY. De la ora 20:00, Panathinaikos va primi vizita celor de la Asteras, în timp ce de la ora 22:00, AEK va juca împotriva celor de la OFI.

Răzvan Lucescu a tras un semnal de alarmă după PAOK – Panserraikos 3-2

Răzvan Lucescu a tras un semnal de alarmă după PAOK – Panserraikos 3-2! Antrenorul echipei din Salonic nu s-a ferit de cuvinte, după prima partidă din campionat.

PAOK a învins-o pe Panserraikos după un meci plin de spectacol. A fost primul duel pentru Răzvan Lucescu, în noul sezon din Grecia. SuperLiga Greciei se vede LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

După meci, Răzvan Lucescu a ținut să menționeze faptul că jucătorii săi au fost „epuizați psihic” după „dubla” cu Malmo, din turul 3 preliminar al UEFA Champions League. Campioana Greciei a fost eliminată din preliminariile Ligii, după 2-2 și 3-4.

„Nu trebuie să uităm ce s-a întâmplat cu Malmö. Nu este ușor psihic pentru jucători. Am jucat 120 de minute, așa că fizic situația noastră nu este ideală. Există o strategie în Grecia conform căreia listele nu pot fi pregătite. Trebuie să ne adaptăm. Acum apar fețe noi și trebuie să înțeleagă filosofia noastră, ceea ce este important.

Să nu uităm nici că eram epuizați psihic, mulți visau să meargă în etapa următoare a Ligii Campionilor sau chiar în etapa finală. M-am referit la eliminarea noastră de către Benfica în 2018, când ne-am chinuit să câștigăm următoarele două meciuri la Toumba. Este un punct în care trebuie să ne împingem, este important să câștigăm”, a spus Răzvan Lucescu, citat de sport24.gr.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului: „Iese din schemă. A dormit pe teren”

13:04

Prima reacţie a lui Alex Mitriţă după ce a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova: „Este oraşul meu”

12:47

Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle sub ochii lui Jose Mourinho

12:29

Alex Mitriţă a semnat! Contract până în 2028 şi clauză uriaşă de reziliere pentru vedeta lui Mihai Rotaru

11:48

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

11:46

CFR Cluj a aflat cine e arbitrul partidei cu Pafos! Delegarea făcută de UEFA la meciul echipei lui Dan Petrescu

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și