Închide meniul

E oficial! Florin Tănase va fi antrenat la Al Jazira de Frank de Boer: „De abia aştept să încep sezonul”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iunie 2023, 19:46

Reclamă
E oficial! Florin Tănase va fi antrenat la Al Jazira de Frank de Boer: De abia aştept să încep sezonul”

Florin Tănase va fi antrenat la Al Jazira de Frank de Boer

Florin Tănase se bucură după un gol marcat pentru naţionala României / Profimedia Images

Florin Tănase va fi antrenat la Al Jazira de fostul selecţioner al Olandei, Frank de Boer. Frank de Boer a pregătit naţionala Olandei între 2020 şi 2021, fiind demis după Euro 2020. De Boer a mai antrenat, printre altele, Ajax, Inter Milano şi Crystal Palace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase joacă la Al Jazira din august 2022. Internaţionalul român a fost transferat de la FCSB pentru o sumă de 3 milioane de euro. Tănase e evaluat acum la 3,5 milioane de euro.

Florin Tănase va fi antrenat la Al Jazira de fostul selecţioner al Olandei, Frank de Boer

Sunt foarte entuziasmat să încep să lucrez la Al Jazira. Am auzit poveşti foarte frumoase despre club. Este timpul pentru mine să fiu pe teren din nou.

De abia aştept să încep sezonul cu Al Jazira. La Ajax am fost căpitan (n.r.: ca jucător), aşa că eram văzut ca un lider de către antrenori în acea vreme. Ca fundaş trebuie să te gândeşti mai mult la echipă decât un mijlocaş sau un atacant. Trebuie să vorbeşti mult.

Am avut antrenori care au avut o influenţă puternică asupra mea. Louis van Gaal, Frank Rijkaard la echipa naţională, Johan Cruyff la începuturile carierei mele de jucător. Am avut antrenori grozavi.

Reclamă

Înainte de a mă retrage am jucat 2 ani în Qatar. M-am întors în Olanda, a fost o oportunitate pentru mine să iau licenţa Pro într-un an, am făcut asta şi am început să lucrez direct cu tineretul lui Ajax, mi-a plăcut să lucrez cu echipa.

Toată lumea vrea rezultate în 2-3 săptămâni, e dificil”, a declarat Frank de Boer într-un interviu pe YouTube pentru Al Jazira.

Frank de Boer, implicat în trecut într-un conflict cu Jose Mourinho: „E cel mai prost antrenor din istoria Premier League”

Frank de Boer a fost implicat în 2018 într-un conflict cu Jose Mourinho. Totul a plecat de la o afirmaţie făcută de Frank de Boer la televiziunea BT Sport. De Boer spunea că era „păcat” că Marcus Rashford era antrenat de Jose Mourinho.

Reclamă 4 / 0/3

Era perioada în care Jose Mourinho o antrena pe Manchester United. Frank de Boer, analist TV la acea vreme, susţinea că Marcus Rashford ar fi trebuit să joace mai des. De Boer susţinea că tânărul star englez avea de suferit din pricina faptului că Mourinho îşi dorea atât de mult să câştige.

E păcat că antrenor e Mourinho. Rashford e un jucător englez şi vrei să i se ofere timp chiar dacă ar putea comite greşeli, dar Mourinho nu e aşa, el vrea rezultate. Dacă jucătorul face un meci sau două mai slabe, îl trimite pe banca de rezerve. Marcus este foarte tânăr şi are nevoie de meciuri, dar e atât de talentat şi vrei să-l vezi jucând în fiecare săptămână”, a fost declaraţia lui Frank de Boer.

Am citit ceva, lucruri afirmate de cel mai prost antrenor din istoria Premier League, Frank de Boer, care a spus că nu e bine pentru Rashford să aibă un antrenor ca mine, fiindcă pentru mine lucrul cel mai important e să câştig. Dacă ar fi antrenat de Frank, ar pierde, fiindcă acesta a pierdut fiecare meci. Încerc să-i ofer ce e mai bun băiatului. Trebuie să fiu sincer şi să recunosc meritele oamenilor de la academie care au fost responsabili pentru formarea sa, meritele lui Louis van Gaal (n.r: fostul antrenor al lui Rashford la Manchester United), care a fost responsabil pentru formarea sa. Dacă vă uitaţi însă pe statisticile alea şi pe numărul de meciuri pe care le-a jucat cu mine în acest sezon şi în cel trecut, aş spune că, probabil, e printre cei cinci jucători cu cele mai multe meciuri disputate în aceste două sezoane”, declara, în replică, Jose Mourinho.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și