Închide meniul

E oficial! Maurizio Sarri a fost dat afară de la Juventus după umilinţa cu Lyon. Cine e favorit să îi ia locul

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 8 august 2020, 13:31

E oficial! Maurizio Sarri a fost dat afară de la Juventus după umilinţa cu Lyon. Cine e favorit să îi ia locul

profimediaimages

Maurizio Sarri

Fostul tehnician de la Chelsea şi Napoli a ajuns la Juventus în luna iunie a anului trecut şi a semnat iniţial pe trei ani, reuşind să îi conducă pe "Bianconeri" la al nouălea titlu consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maurizio Sarri nu a reuşit să convingă

În ciuda acestui lucru, echipa lui Sari nu a reuşit să se impună în faţa francezilor de la Lyon, încheind cele două meciuri cu scorul de 2-2 şi pierzând din cauza regulii golului din deplasare.

Campioana Italiei a anunţat astăzi pe contul oficial de Twitter despărţirea de antrenorul său printr-un mesaj simplu, "Grazie Maurizio Sarri".

În mod iniţial, Sarri semnase pe trei ani de zile cu un salariu de şase milioane de euro pe an plus bonusuri de performanţă, acest lucru nemaicontând după eşecul din Champions League.

Reclamă

Este prima oară când Juventus nu reuşeşte să atingă cel puţin sferturile de finală ale UCL încă din sezonul 2015-2016 când echipa era condusă de Massimiliano Allegri.

Simone Inzaghi, aflat în acest moment sub contract cu Lazio Roma, este considerat favoritul pentru ocuparea postului lăsat liber de Sarri.

Fostul atacant italian şi-a dus echipa până pe locul patru al clasamentului Serie A din acest sezon şi prima calificare în Uefa Champions League din ultimii 13 ani. Şi selecţionerul Roberto Mancini ar fi pe lista celor de la Juventus. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Antrenorul Maurizio Sarri a fost demis după rezultatul cu Lyon
  • Italianul venise la Juventus de la Chelsea în luna iunie a anului trecut

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și