Închide meniul
EXCLUSIV

„E un vis de-al meu!”. Ianis Hagi vrea un duel stelar cu Barcelona în Europa League. Dezvăluire de senzaţie a fiului lui Gică Hagi!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2021, 8:17 / Actualizat: 14 decembrie 2021, 21:04

„E un vis de-al meu!. Ianis Hagi vrea un duel stelar cu Barcelona în Europa League. Dezvăluire de senzaţie a fiului lui Gică Hagi!

Ianis Hagi este vedeta lui Rangers

Ianis Hagi, după un gol marcat pentru Rangers / Profimediaimages

Ianis Hagi îşi doreşte să joace cu Barcelona în Europa League, chiar dacă echipa lui Xavi ar fi una dintre cele mai tari adversare pentru Rangers. Ianis Hagi îşi doreşte enorm să joace pe Camp Nou, acolo unde tatăl său, dar şi unchiul Gică Popescu au făcut istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi visează la un meci stelar pe Camp Nou

Pe Camp Nou n-am reuşit să joc. Am ajuns să mă uit la meciuri, am fost pe stadion, dar n-am reuşit deocamdată să joc. E un vis de-al meu să joc pe Camp Nou. Doamne Ajută„, a spus Ianis Hagi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ianis Hagi ar putea da peste Barcelona în 16-imile Europa League

La tragerea la sorți pentru play-off, echipele din Europa League vor fi capi de serie, în timp ce echipele din Champions League vor fi outsidere. Formațiile care vin din Liga Campionilor vor juca primul meci pe teren propriu. Nu se pot întâlni două echipe din aceeași țară.

Astfel, Rangers, echipa românului Ianis Hagi, ar putea să aibă o „dublă” de foc cu Barcelona, echipă care a ajuns din nou în Europa League după aproape 20 de ani. Ceilalți doi români rămași în competiție sunt Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, de la Galatasaray.

Tragerea la sorți pentru fazele eliminatorii din UEFA Europa League va avea loc luni, 13 decembrie, la Casa Fotbalului European de la Nyon, Eleveția.

Reclamă

Ianis Hagi, „tricolorul” lunii noiembrie

Ianis Hagi (23 ani) a fost desemnat „tricolorul” lunii noiembrie, anunţă Federaţia Română de Fotbal. Mijlocaşul lui Rangers a fost peste jucători precum Alexandru Cicâldău şi Nicolae Stanciu în clasament.

Suporterii naţionalei au decis cine este „tricolorul” lunii noiembrie. Ianis Hagi, superstarul lui Rangers, a fost marele câştigător cu 47% din voturi.

  1. Ianis Hagi – 47,22% (10 puncte)
  2. Alexandru Cicâldău – 20,68% (7 puncte)
  3. Nicolae Stanciu – 16,39% (5 puncte)
  4. Ianis Stoica – 6,34% (4 puncte)
  5. Ciprian Deac – 5,07% (3 puncte)
  6. Florin Tănase – 2,44% (2 puncte)
  7. Bogdan Racovițan – 1,86% (1 punct)

Florin Niță, de cinci ori, și Ianis Hagi, de patru ori, sunt „tricolorii” care au câștigat de cele mai multe ori trofeul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și