Închide meniul

Ed Sheeran este noul fotbalist al lui Ipswich Town! Reacţie fabuloasă a artistului: „Vreau să promovăm, iar acest lucru nu se va întâmpla dacă joc eu”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2021, 9:21

Ed Sheeran este noul fotbalist al lui Ipswich Town! Reacţie fabuloasă a artistului: „Vreau să promovăm, iar acest lucru nu se va întâmpla dacă joc eu

Ed Sheeran este noul fotbalist al lui Ipswich Town *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 469079475, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Profimediaimages

Ed Sheeran este noul fotbalist al lui Ipswich Town

Ed Sheeran este fan înfocat al lui Ipswich Town şi deja sponsoriza echipa.  Îşi poate face apariţia în confruntarea cu Morecambe, din prima etapă a ligii a treia din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când cei de la Ipswich mi-au spus ce vor să facă, am crezut că este o glumă, dar mi s-a părut o idee bună. Cred că va fi un sezon minunat şi sunt onorat să fiu parte din el. Sper doar că numărul e doar pe hârtie, pentru că eu vreau ca echipa să promoveze, iar acest lucru nu se va întâmpla dacă joc eu„, a declarat Sheeran, potrivit BBC.

Directorul executiv al clubului, Mark Ashton a afirmat că l-a văzut pe Sheeran la un concert, în iunie, când a cântat îmbrăcat într-un tricou cu numărul 17 şi astfel i-a venit ideea de a-l include în echipă.

Este modul nostru de a-i mulțumi pentru sprijin și așteptăm cu nerăbdare să-l primim în Portman Road în acest sezon„, a precizat Mark Ashton.

Reclamă

Ed Sheeran este din mai sponsor al echipei, astfel pe tricouri se află un logo cu simboluri matematice care reprezintă titlurile albumelor lui, precum şi cuvântul “tour”.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și