Închide meniul

Eden Hazard s-a accidentat din nou! Așa, și unde-i știrea? Are patru goluri în doi ani!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 16 martie 2021, 12:14

Eden Hazard s-a accidentat din nou! Așa, și unde-i știrea? Are patru goluri în doi ani!

Profimediaimages

O imagine cu care ne-am obișnuit: Hazard în tribună, accidentat

La început, accidentările lui Eden Hazard au fost motiv de teamă. Belgianul ajunsese la Real Madrid, la 28 de ani, cu ”doar” o accidentare. Așa că în momentul în care acestea au început să ”curgă”, toți s-au întrebat ce se petrece. Apoi, au devenit motiv de bășcălie. Logic, numeni nu vrea să stea pe bară, nimeni nu-și dorește să nu poate juca, dar e deja prea mult. Chiar și Zinedine Zidane, cel care, de cele mai multe ori a preferat să spună că e doar ”problema oamenilor din staff-ul medical”, a admis, zilele acestea, că ”ceva se petrece”. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul an pe ”Bernabeu”, jucătorul de 100.000.000 de euro a bifat 22 de meciuri și a marcat un singur gol. 2020 a fost catastrofal pentru el, cu pauze de câte 76 de zile. Inclusiv în noiembrie el era accidentat, 30 de zile pe tușă. Apoi s-a sperat că noul an va aduce ceva… nou. În februarie 2021, 37 de zile. ”Zizou” a tot așteptat. N-a vrut să forțeze nimic. La o lună de la accidentarea din meciul cu Levante, tehnicianul l-a convocat pentru partida cu Elche. A evoluat 15 minute, timid, dar a participat la ”remondata” de pe final, cu Real impunându-se cu 2-1, după ce, în 73, era condusă cu 1-0. Urma meciul cu Atlanta, din Champions League…

Trei zile după aceasta, o nouă accidentare! De data aceasta, la mușchiul psoas drept, total diferit de partea anterioară stângă, unde avusese loc ultima leziune. ”Sunt chestiuni care apar în fotbal”, a declarat Zidane, care a încercat să găsească și o ”motivare”. De fapt, nu una, ci mai multe: ”Perioada scurtă de dinaintea startului de sezon, foarte multe meciuri, în cap s-au adunat destule… Asta influențează jocul, accidentările”. ”Ceea ce mă preocupă cel mai mult la Eden nu sunt accidentările. Ci să se simtă bine, e ceea ce are nevoie”, a adăugat și selecționerul belgian Roberto Martinez. Prima oară când s-a vorbit și despre o posibilă problemă mentală. 

Dacă punem la socoteală și această ultimă accidentare, ar fi cam 11. Peste 50 de partide pierdute, 365 de zile pe bancă. ”Lucrurile astea se vor rezolva doar prin ordihnă și deconectare mentală, cu niște vacanțe”, spune Kristof Stas, medicul naționalei belgiene. Cu tot respectul, cine poate aștepta la infinit un jucător de 100.000.000 de euro?

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și