Închide meniul

Edinson Cavani a scris istorie la Manchester United! Uruguayanul a depășit un record uluitor după golul din finala Europa League. Reacția fabuloasă a lui Ole Gunnar Solskjaer

Alexandru Ivan Publicat: 26 mai 2021, 23:43

Reclamă
Edinson Cavani a scris istorie la Manchester United! Uruguayanul a depășit un record uluitor după golul din finala Europa League. Reacția fabuloasă a lui Ole Gunnar Solskjaer

Profimedia

Edinson Cavani a scris istorie

Edinson Cavani a scris istorie! Uruguayanul a adus egalarea pentru Manchester United în finala Europa League, împotriva lui Villarreal. Cavani a profitat de un carambol în careul echipei lui Unai Emery și nu l-a iertat pe Rulli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edinson Cavani a scris istorie la Manchester United

Pe lângă faptul că a fost golul care ar putea da tonul revenirii la Manchester United, Cavani a intrat în cărțile de istorie. La 34 de ani și 101 zile, acesta a devenit cel mai în vârstă marcator al lui Manchester United din finalele europene.

Edinson Cavani i-a devansat în acest top pe Teddy Sheringham (33 de ani și 54 de zile) și Bobby Charlton (30 de ani și 231 de zile).

Ole Gunnar Solskjaer nu a știut cum să reacționeze la golul lui Edinson Cavani. Antrenorul lui Manchester United a schițat un gest fabulos.

Reclamă
Reclamă

A fost al 6-lea gol din ultimele 4 partide de Europa League pentru Edinson Cavani. Fostul atacant de la PSG și-a trecut în cont și 2 assist-uri în acest interval, fiind cel mai în formă jucător al lui Manchester United.

În total, Edinson Cavani a înscris 17 goluri în toate competițiile în primul său sezon la Manchester United.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

10:39

FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK

9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și