Închide meniul

Emiliano Martinez, huiduit la Gala Balonului de Aur! Gestul făcut imediat de Didier Drogba

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 octombrie 2023, 23:15

Emiliano Martinez, huiduit la Gala Balonului de Aur! Gestul făcut imediat de Didier Drogba

Emiliano Martinez, huiduit la Gala Balonului de Aur

Emiliano Martinez şi Didier Drogba, la Gala Balonului de Aur 2023 / Profimedia

Emiliano Martinez a fost huiduit la Gala Balonului de Aur! Portarul argentinian a primit Trofeul Yachine, fiind desemnat cel mai bun portar al lumii, pentru prestaţiile sale din sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune prestaţii ale carierei au avut loc în Qatar, la Cupa Mondială, acolo unde a cucerit titlul alături de naţionala Argentinei. Portarul lui Aston Villa a fost decisiv în finala cu Franţa, iar o parte din fanii prezenţi în Theatre du Chatelet din Paris.

Emiliano Martinez, huiduit la Gala Balonului de Aur!

Au avut loc şi momente mai puţin plăcute în timpul Galei Balonului de Aur 2023. Cel mai bun protar al lumii a fost desemnat Emiliano Martinez, portarul lui Aston Villa şi al naţionalei Argentinei.

Martinez a fost invitat pe scenă în momentul în care a fost desemnat câştigătorul Trofeului Yachine, iar câţiva fani francezi prezenţi în Theatre du Chatelet din Paris l-au întrerupt în timpul discursului.

Reclamă

Didier Drogba, fostul mare atacant ivorian şi gazdă a ceremoniei de la Paris, le-a cerut fanilor respectiv să înceteze şi să îi arate respect portarului argentinian. În cele din urmă, Emiliano Martinez şi-a încheiat discursul, fiind pe scenă alături de tatăl său, lăudând şi prestaţia Franţei de la Cupa Mondială din 2022.

La turneul final din Qatar, Emiliano Martinez a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei Argentinei în drumul către titlul mondial. Campioana mondială a fost nevoită să treacă la loviturile de departajare în sferturile de finală cu Olanda, dar şi în ultimul act cu Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

Momentul în care Emiliano Martinez a intrat în istoria fotbalului a avut loc în minutul 120 al finalei din Qatar. Kolo Muani, atacantul Franţei, a rămas singur cu portarul argentinian. Francezul a avut şansa de a readuce titlul mondial în hexagon, dar parada incredibilă a lui Martinez a trimis meciul la loviturile de departajare, acolo unde avea să se impună Argentina.

Clasamentul Trofeului Yachine 2023

  • 1. Emiliano Martinez (Argentina / Aston Villa)
  • 2. Ederson (Brazilia / Manchester City)
  • 3. Yassine Bounou (Maroc / Seville)
  • 4. Thibaut Courtois (Belgia / Real Madrid)
  • 5. Marc-André ter Stegen (Germania / FC Barcelona)
  • 6. André Onana (Camerun / Inter Milan, Manchester United)
  • 7. Dominik Livakovic (Croaţia / Dinamo Zagreb)
  • 8. Aaron Ramsdale (Anglia / Arsenal)
  • 9. Mike Maignan (Franţa / AC Milan)
  • 10. Brice Samba (Franţa / Lens)
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și