Închide meniul

Emoţii mari pentru Pep Guardiola! Un star de la Manchester City s-a săturat de Premier League şi vrea să plece la Real Madrid, echipa visurilor sale

Cosmin Cioboată Publicat: 21 februarie 2022, 13:55

Reclamă
Emoţii mari pentru Pep Guardiola! Un star de la Manchester City s-a săturat de Premier League şi vrea să plece la Real Madrid, echipa visurilor sale

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City

DPA Images / Shaun Botterill via Hepta

Bernardo Silva mai are contract cu Manchester City până în 2025, dar există șanse ca actuala înțelegere să fie încheiată înainte de termen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernardo Silva, pe picior de plecare de la Manchester City? Starul lui Guardiola visează să ajungă la Real Madrid

Potrivit publicației Calciomercato, citată de ESPN, mijlocașul portughez își dorește o nouă aventură, într-un campionat diferit de cel din Premier League. Se pare că Silva ar avea și o destinație favorită: Real Madrid.

Sursa citată susţine că internaţionalul de 27 de ani visează să ajungă pe Santiago Bernabeu. Un eventual transfer al lusitanului ar putea reprezenta un câștig uriaș pentru madrileni.

Au existat meciuri în care trupa lui Carlo Ancelotti n-a mai strălucit ca odinioară în linia de mijloc, iar presa engleză pune acest lucru pe seama vârstei înaintate a lui Toni Kroos (32 de ani) și Luka Modric (36 de ani). Cei doi au trecut deja de 30 de ani și nu va mai dura mult până vor intra pe ultima sută de metri, la nivel contractual.

În acest context, președintele Realului, Florentino Perez, s-ar putea îndrepta către transferul unui mijlocaș dinamic, dispus la efort, care poate aduce mai multă energie și spontaneitate în linia mediană, așa cum reușește Silva. Conducătorii iberici l-au adus vara trecută pe tânărul mijlocaș Eduardo Camavinga (19 ani), semn că „galacticii” sunt pregătiţi să facă un schimb de generații.

Reclamă
Reclamă 4

Bernardo Silva se gândeşte să plece de la Manchester City. Ce spunea Pep Guardiola în decembrie

Bernardo Silva nu se află la prima „abatere” de acest gen. Mijlocaşul lusitan a vrut să plece de la City şi vara trecută, din același motiv: dorința unei noi experienţe, în afara Angliei. Iniţial s-a discutat despre o mutare la Atletico, dar în cele din urmă aceasta nu s-a concretizat.

„Bernardo vrea să încerce alte experienţe, alte provocări, în alte ţări şi în alte ligi. Este normal, îl înţeleg. Încă nu a plecat, slavă Domnului. Putem să ne mai bucurăm ceva timp de el.”, declara Pep Guardiola, în luna decembrie.

Bernardo Silva a semnat cu Manchester City în 2017, după ce englezii le-au plătit 50 de milioane de euro celor de la AS Monaco.

Reclamă

În perioada petrecută pe Etihad, mijlocaşul portughez a adunat 235 de meciuri, în care a marcat 45 de goluri şi a oferit 47 de assist-uri. Bernardo Silva a cucerit 10 trofee alături de trupa lui Guardiola, printre care se numără 3 titluri în Premier League.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

20:32

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

20:30

LIVE TEXTSpania – Germania 1-0. Dani Olmo a deschis scorul din pasa lui Lamine Yamal! Bară pentru nemţi

20:08

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

19:32

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și