Închide meniul
Foto

Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2024, 10:50

Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit

Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile

Bucuria lui Endrick, după ce a marcat un nou gol pentru Palmeiras / Profimediaimages

Brazilianul Endrick (17 ani) a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Atacantul care din vară va juca la Real Madrid trece printr-un moment extraordinar. A „spart gheaţa” deja la naţională şi acum este de neoprit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Endrick a ajutat-o pe Brazilia să o învingă pe Anglia chiar pe Wembley, într-un amical de gală. La trei zile după ce a înscris primul său gol pentru Selecao, puştiul minune a marcat şi împotriva Spaniei. Sud-americanii au smuls în minutul 90+6 o remiză, scor 3-3.

Endrick, performanță de senzaţie în numai 7 zile

La 48 de ore după meciul test cu Spania şi la 8.000 de kilometri distanţă, Endrick a mai marcat un gol uriaş. A ajutat-o pe echipa sa de club, Palmeiras, să se califice în finala campionatului Paulista.

Atacantul pentru care Real Madrid a plătit 45 de milioane de euro a înscris superb, după ce Lopez i-a plasat perfect mingea.

Reclamă

Endrick a înscrie pentru prima dată în trei meciuri oficiale la rând. La final, a avut o bucurie care s-a viralizat pe reţelele sociale. S-a bucurat în faţa fanilor, cu un steag uriaş.

Palmeiras este o echipă căreia îi sunt recunoscător. Indiferent ce se va întâmpla, mereu va fi în inima mea. Este singurul club care m-a dorit atunci când nu aveam nimic şi eram nimeni. Au pariat totul pe mine şi acest lucru ar putea schimba viaţa familiei mele.

Reclamă 4 / 0/3

Voi face orice pentru a le arăta tuturor că Palmeiras este echipa inimii mele„, a declarat Endrick după victoria cu Novorizontino, scor 1-0.

Endrick are succes şi în viaţa privată. La amicalul cu Spania a fost fotografiat în braţele iubitei lui de 20 de ani. Este vorba de Gabriely Miranda, un cunoscut model care are peste 500.000 de urmăritori pe reţelele sociale. (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Endrick l-a depăşit pe Ronaldo la debutul în naţionala Braziliei. A fost al patrulea cel mai tânăr jucător din istoria Braziliei care îşi face debutul la echipa naţionalei şi l-a depăşit în acest top pe marele Ronaldo Nazario.

Pele rămâne cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei Braziliei. El a debutat pe 7 iulie 1957, la 16 ani, 8 luni şi 14 zile, într-un Brazilia – Argentina 1-2. În ceea ce îl priveşte pe Ronaldo Nazario, el a debutat pe 23 martie 1994, la 17 ani, 6 luni şi 5 zile, tot într-un Brazilia – Argentina, ca Pele.

Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley

Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie. Reuşită fabuloasă în amicalul de lux cu Anglia.

Endrick a marcat în minutul 80 al partidei de pe Wembley, în faţa Angliei. Puştiul de 17 ani, care va ajunge la Real Madrid în vară, a marcat primul său gol în tricoul Braziliei.

Endrick a trimis în poartă mingea, după ce Pickford reuşise să îl blocheze pe Vinicius. Endrick s-a bucurat alături de viitorii săi colegi de la Real Madrid, Vinicius şi Rodrygo. Brazilia a reuşit să întrerupă seria de 20 de meciuri fără înfrângere pentru Anglia pe Wembley.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și