Închide meniul

Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2024, 22:59

Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani

Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie

Profimedia

Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie. Reuşită fabuloasă în amicalul de lux cu Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Endrick a marcat în minutul 80 al partidei de pe Wembley, în faţa Angliei. Puştiul de 17 ani, care va ajunge la Real Madrid în vară, a marcat primul său gol în tricoul Braziliei.

Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie

Endrick a trimis în poartă mingea, după ce Pickford reuşise să îl blocheze pe Vinicius. Endrick s-a bucurat alături de viitorii săi colegi de la Real Madrid, Vinicius şi Rodrygo. Brazilia a reuşit să întrerupă seria de 20 de meciuri fără înfrângere pentru Anglia pe Wembley.

Vezi AICI golul lui Endrick

Reclamă

Endrick l-a depăşit pe Ronaldo la debutul în naţionala Braziliei

Endrick l-a depăşit pe Ronaldo la debutul în naţionala Braziliei. Viitorul star al celor de la Real Madrid a debutat la prima reprezentativă anul trecut, în înfrângerea cu Columbia din preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

El a devenit astfel al patrulea cel mai tânăr jucător din istoria Braziliei care îşi face debutul la echipa naţionalei şi l-a depăşit în acest top pe marele Ronaldo Nazario.

Brazilia a pierdut meciul cu Columbia din preliminariile Cupei Mondiale din 2026 cu 1-2. Martinelli a deschis scorul pentru oaspeţi, dar Luis Diaz a reuşit pe finalul meciului să întoarcă rezultatul.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 82 al partidei, selecţionerul Diniz a efectuat o schimbare aşteptată de mulţi. Endrick a intrat în locul lui Raphinha şi a devenit al patrulea cel mai tânăr jucător din istoria Braziliei care îşi face debutul la echipa naţională-

Puştiul care şi-a făcut debutul la 17 ani şi 118 zile este jucătorul lui Real Madrid, dar va ajunge pe Santiago Bernabeu după ce va împlini 18 ani, vara viitoare. Până atunci, el va evolua la Palmeiras.

Pele rămâne cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei Braziliei. El a debutat pe 7 iulie 1957, la 16 ani, 8 luni şi 14 zile, într-un Brazilia – Argentina 1-2. În ceea ce îl priveşte pe Ronaldo Nazario, el a debutat pe 23 martie 1994, la 17 ani, 6 luni şi 5 zile, tot într-un Brazilia – Argentina, ca Pele.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și