Închide meniul

Endrick nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi! Ce a pățit puștiul-minune cu care s-a înțeles Real Madrid

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 23 februarie 2023, 16:39

Endrick nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi! Ce a pățit puștiul-minune cu care s-a înțeles Real Madrid

Endrick are 16 ani şi a semnat cu Real Madrid

Endrick a început să plângă pe bancă / Captură Twitter

Endrick nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi la meciul lui Palmeiras! Puștiul-minune care s-a înțeles deja cu Real Madrid evoluează în continuare pentru formația din Brazilia. În vârstă de numai 16 ani, Endrick este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști tineri din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madrilenii au bătut palma cu Palmeiras, însă mutarea va avea loc abia în 2024, atunci când fotbalistul va împlini 18 ani. Puștiul Endrick este cotat deja la 20 de milioane de euro, conform Transfermarkt.com.

Endrick nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi la meciul lui Palmeiras!

Palmeiras a câștigat un nou meci în Brazilia, scor 2-0, cu Bragantino. Endrick a fost titular pentru Palmeiras, însă nu s-a descurcat excelent și a fost scos de pe teren în minutul 60. Din cauza frustării adunate, adolescentul a izbucnit în lacrimi și cu greu a putut fi consolat de antrenorul echipei.

„Da, este adevărat, și-a acoperit fața pentru că a plâns. Nu sunt tatăl lui, dar chiar merita o îmbrățișare. Trebuie să fie calm. Nimănui nu-i place să fie criticat. Știu că există o presiune uriașă pe el să înscrie 5-6 goluri la fiecare meci și el chiar încearcă să facă asta. Va reuși să înscrie la momentul potrivit. Trebuie doar să rămână calm și să zâmbească pe teren”, a declarat Abel Ferreira, antrenorul lui Endrick la Palmeiras.

Reclamă

După anunțul transferului la Madrid, Endrick a devenit crispat în joc, dorind să impresioneze și mai mult decât a făcut-o înainte de anunț. Paradoxal, situația a devenit una problematică, iar fotbalistul nu a mai reușit să înscrie în tricoul formației braziliene în 2023. Până acum, în 31 de meciuri pentru Palmeiras, Endrick are 12 goluri și 2 assisturi.

Real Madrid a achitat deja nu mai puţin de 35 de milioane de euro pentru Endrick. Suma de transfer se poate ridica la 60 de milioane de euro, după plata bonusurilor stabilite în contract, dacă tânărul jucător va confirma pe Bernabeu.

„Cel mai mare transfer din istoria fotbalului brazilian”. Real Madrid, sumă „stelară” pentru Endrick

Endrick (16 ani) este un produs al academiei lui Palmeiras. Acesta a fost adus la prima echipă a clubului brazilian în vara acestui an, reușind să uimească prin evoluțiile sale.

Reclamă 4 / 0/3

Leila Pereira, președintele celor de la Palmeiras, a anunțat faptul că formația brazilină a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul lui Endrick.

Cel mai mare transfer din istoria fotbalului brazilian”, a declarat Leila Pereira, în presa internațională.

Real Madrid și Palmeiras s-au înțeles ca Endrick să mai evolueze la formația braziliană încă 18 luni, urmând ca, în 2024, atunci când va împlini 18 ani, tânărul atacant să facă pasul la echipa de pe „Santiago Bernabeu”.

Propunerea celor de la Real Madrid este compatibilă cu talentul enorm pe care îl are Endrick și corespunde cu obiectivele sportive, respectiv financiare, pe care le-am stabilit la începutul negocierilor.

Endrick ne-a promis că va da totul pentru Palmeiras în următoarele 18 luni, înainte de a pleca pe «Bernabeu»”. a mai spus Leila Pereira.

Recomandări
  • Endrick nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi la meciul lui Palmeiras!
  • Ce a pățit puștiul-minune cu care s-a înțeles Real Madrid

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și