Închide meniul

Englezii se pregătesc de reluarea campionatului. Care este planul din Premier League

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 5:55

Englezii se pregătesc de reluarea campionatului. Care este planul din Premier League

DPA Images / Peter Byrne via Hepta

Jurgen Klopp se pregătește să ia titlul cu Liverpool

  • Fotbalul din Premier League ar putea fi reluat în câteva săptămâni
  • Meciurile se vor juca cu "porțile închise"
  • Toți jucătorii vor fi testați

Potrivit The Times, restul partidelor din acest sezon de Premier League ar urma să se dispute fără spectatori. Meciurile se vor relua în momentul în care Guvernul își va da acordul. A fost deja creată o comisie de lucru, care analizează toate scenariile posibile și ia în calcul și reluarea altor competiții sportive. Astfel, englezii s-ar putea bucura în curând și de cricket, tenis sau curse de cai. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii din Premier League vor fi testați

Înainte de a da undă verde fotbalului din Anglia este necesar ca numărul de cazuri de COVID-19 să scadă. În acest moment, peste 140.000 de oameni din Regatul Unit au fost afectați de noul coronavirus și s-au înregistrat aproape 20.000 de decese. 

Toți sportivii vor fi testați înainte de reluarea pregătirilor, dar și pe parcursul sezonului. Momentan, Anglia se află în stare de urgență, iar următoarea ședință a Guvernului în care se vor analiza măsurile de izolare este programată pe data de 7 mai. 
 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham
Premier League • 11 ian., 21:40
Radu Drăguşin, primit cu braţele deschise la Tottenham! Mesaje geniale din partea fanilor lui Spurs: „Maldini de România”
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024
EURO 2024 • 1 ian., 12:57
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024, dar și celelalte competiții de top. Ce cotă are România la turneul final
Boxing Day în fotbalul britanic
Diverse • 20 dec., 22:23
(P) Boxing Day în fotbalul britanic
Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză
Premier League • 14 dec., 22:12
Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză