Închide meniul

Episod incredibil petrecut în Moldova. "A intrat în vestiar, a aruncat o grenadă pe jos şi a ieşit"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2020, 15:20

Episod incredibil petrecut în Moldova. "A intrat în vestiar, a aruncat o grenadă pe jos şi a ieşit"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Motroc

"Țin minte că era pauză, ne conduceau unii la Tiraspol și Gușan a intrat în vestiar și a aruncat o grenadă. A aruncat-o pe jos și a ieșit. Aliuță e martor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi am înlemnit, cred că de atunci am albit așa. După două-trei minute s-a întors și a zis: «Dacă nu bateți, după meci grenada va fi adevărată!»”, a spus Motroc, pentru gsp.ro. 

Florin Motroc şi contractul semnat cu moldovenii

Motroc a dezvăluit şi de ce a stat doar un sezon la Sheriff Tiraspol.

"L-am convins după o lună și pe Marian Aliuță să semneze, el nu voia să vină. Îi era frică. Avea 20 de ani. M-am dus întâi eu să văd care e treaba. Gușan era un tip foarte riguros și ce vorbea aia era. După primul sezon am pus niște condiții.

I-am spus să-mi aducă familia sau nu mai vin. Mi-a zis: «Nu-ți convine?! Du-te, nu mai veni!» Îmi dăduse banii pe un an înainte. Când am ajuns la Tiraspol îmi pusese toți banii pe masă. Și un pistol lângă ei. Nu știu dacă era de jucărie sau era adevărat”, a mai spus Motroc. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și