Închide meniul

Erling Haaland a fost „răsplătit” cu semne obscene de o femeie la primul gol după revenire! Ce bornă impresionantă a atins superstarul norvegian în Wolsburg – Dortmund 1-3

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 noiembrie 2021, 18:44

Erling Haaland a fost „răsplătit cu semne obscene de o femeie la primul gol după revenire! Ce bornă impresionantă a atins superstarul norvegian în Wolsburg – Dortmund 1-3

Erling Haaland, gol în Wolsburg - Dortmund 1-3

Profimedia

Erling Haaland a revenit cu gol în Wolsburg – Dortmund 1-3

Erling Haaland a revenit după accidentare la Dortmund, iar impactul acestuia a fost instant. Intrat pe teren în minutul 73 în Wolsburg – Dortmund, atacantul norvegian a stabilit scorul final, 3-1, la doar 8 minute după ce a fost introdus pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a marcat golul cu numărul 50 în Bundesliga în meciul cu numărul 50, cifre cu adevărat impresionante ţinând cont că internaţionalul norvegian are doar 21 de ani.

După gol, Erling Haaland s-a bucurat în stilul caracteristic în faţa camerelor. Momentul a scos-o din sărite pe o fană a celor de la Wolsburg, care nu s-a putut abţine şi i-a arătat semne obscene. Faza a făcut în scurt timp înconjurul internetului.

VEZI AICI MOMENTUL FABULOS DUPĂ REUŞITA LUI ERLING HAALAND

Reclamă

Contractul lui Erling Haaland cu Borussia Dortmund expiră în vara anului 2024. Totuşi, la finalul sezonului actual, norvegianul poate fi cumpărat pentru 75 de milioane de euro, valoarea clauzei sale de reziliere.

Citește și:

Superstarul Haaland şi-a decis viitorul! În ce mare campionat vrea să joace

Borussia Dortmund e prea mică pentru Erling Haaland. Super starul norvegian le-a întors spatele germanilor şi vrea să plece cât mai repede din germania. Eliminarea din Liga Campionilor i-a pus capac. Presa din Germania vorbeşte despre plecare aiminentă a norvegianului.

Totul se va întâmpla la finalul acestui sezon, mai ales că Haaland vrea să joace cât mai mult în Champions League, competiţia sa preferată.

Reclamă 4 / 0/3

„Eliminarea înseamnă și pierderea celui mai important jucător al galben-negrilor. Ultima speranță de a-l mai păstra pe Haaland și după vara viitoare probabil a dispărut după această prestație rușinoasă”, au scris nemții de la Sport1, citați de as.com.

Norvegianul este curtat de mai multe echipe uriaşe din Europa, dar viitorul său pare a fi în Premier League. Conform celor de la transfermarketweb.com, norvegianul a decis să ia drumul Angliei. Le-a refuzat pe PSG și Real Madrid, deoarece vrea să joace în Anglia.

Recomandări
  • Erling Haaland, back in business
  • Superstarul norvegian a revenit cu gol în Wolsburg – Dortmund 1-3

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și