Închide meniul

Erling Haaland, "blocat" la Dortmund! Nemţii îi pun beţe în roate lui Mino Raiola. Celebrul impresar a răbufnit: "Nu sunt de acord!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2021, 19:34

Erling Haaland, "blocat" la Dortmund! Nemţii îi pun beţe în roate lui Mino Raiola. Celebrul impresar a răbufnit: "Nu sunt de acord!"

profimediaimages.ro

Erling Haaland, "blocat" la Dortmund

Borussia Dortmund i-a setat prețul lui Haaland la 180 de milioane de euro. În 2022, clauza acestuia va scădea la "numai" 75 de milioane. Chiar dacă, la prima vedere, nemții s-ar putea vedea obligați să renunțe la golgheterul de 20 de ani, Mino Raiola anunţă că formaţia din Bundesliga nu doreşte să îl vândă pe superstarul norvegian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, celebrul impresar nu este de acord cu decizia nemţilor: "Am fost la Dortmund. Michael Zorc (n.r. directorul sportiv) ne-a spus clar că nu vor să îl vândă pe Erling în vara aceasta. Respect opinia lor, dar asta nu înseamnă că sunt de acord. Nu este niciun război între mine şi Borussia! Relaţia este una bună", a spus Raiola pentru nemţii de la Sport1, citat de Marca.

Erling Haaland, cifre impresionante

Cotat la 110 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Erling Haaland a înscris 49 de goluri în 52 de meciuri la Borussia Dortmund. În actuala stagiune, el are 33 de reușite în 34 de jocuri.

Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în ianuarie 2020. Nemții i-au achitat doar 20 de milioane de euro lui RB Salzburg pentru transferul norvegianului. Potrivit site-ului specialitate Transfermarkt.com, el este cotat la 110 milioane de euro.

Reclamă

Erling Haaland cere un salariu colosal! Ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Erling Haaland (20 de ani) ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume. Impresarul său, Mino Raiola e gată să facă o adevărată licitație pentru vedeta de la Dortmund.

Potrivit The Mirror, Mino Raiola vrea să-i obțină lui Haaland un contract de un milion de lire sterline pe săptămână. Asta înseamnă că atacantul de 20 de ani ar încasa 60 de milioane de euro pe sezon, doar din salariu.

În aceste condiții, lista cluburilor care se pot bate pentru Haaland se reduce drastic. Jurnaliștii englezi sunt de părere că doar PSG (patronată de miliardarul Nasser Al-Khelaifi), Manchester City (finanțată de Sheikh Mansour, prim-ministrul Emiratelor Arabe United) și Real Madrid (echipa regelui Spaniei) pot să pună pe masă un astfel de contract.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mino Raiola negociază transferul lui Erling Haaland
  • Decizia luată de Borussia Dortmund

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și