Închide meniul

Erling Haaland cere un salariu colosal! Norvegianul ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie. Mino Raiola negociază contractul mileniului!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2021, 8:58

Erling Haaland cere un salariu colosal! Norvegianul ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie. Mino Raiola negociază contractul mileniului!

profimediaimages

Erling Haaland cere un salariu uriaș

Mino Raiola și tatăl lui Haaland, Alf-Inge, s-au intâlnit deja cu reprezentanți de la Real Madrid și Barcelona. Și marii giganți din Premier League au ochii pe starul norvegian, printre care City, Chelsea, Liverpool sau United. Englezii au aflat între timp de pretențiile financiare uriașe ale golgheterului de la Borussia Dortmund!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland vrea un salariu colosal

Potrivit The Mirror, Mino Raiola vrea să-i obțină lui Haaland un contract de un milion de lire sterline pe săptămână. Asta înseamnă că atacantul de 20 de ani ar încasa 60 de milioane de euro pe sezon, doar din salariu!

În aceste condiții, lista cluburilor care se pot bate pentru Haaland se reduce drastic. Jurnaliștii englezi sunt de părere că doar PSG (patronată de miliardarul Nasser Al-Khelaifi), Manchester City (finanțată de Sheikh Mansour, prim-ministrul Emiratelor Arabe United) și Real Madrid (echipa regelui Spaniei) pot să pună pe masă un astfel de contract. 

De asemenea, Borussia Dortmund i-a stabilit un preț uriaș lui Erling Haaland. Nemții vor nu mai puțin de 180 de milioane de euro în schimbul său. În 2022, clauza norvegianului va scădea la "doar" 75 de milioane, dar marile forțe nu sunt dispuse să aștepte.

Mirror scrie că Lionel Messi este cel mai bine plătit fotbalist din lume la ora actuală. Argentinianul primește la Barcelona 500.000 de lire sterline pe săptămână.

Reclamă

Erling Haaland, cifre incredibile la Borussia Dortmund

Erling Haaland a înscris 49 de goluri în 52 de meciuri la Borussia Dortmund. În această stagiune, el are 33 de reușite în 34 de jocuri.

Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în ianuarie 2020. Nemții i-au achitat doar 20 de milioane de euro lui RB Salzburg pentru transferul norvegianului. Acum, el este cotat la 110 milioane de euro.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Erling Haaland are 20 de ani
  • Este cotat la 110 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
Vezi toate știrile
Citește și