Închide meniul

Erling Haaland, despre comparațiile cu Messi și Cristiano Ronaldo: "Sunt departe de nivelul lor!" Ce spune despre plecarea de la Borussia Dortmund

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2021, 20:01

Erling Haaland, despre comparațiile cu Messi și Cristiano Ronaldo: "Sunt departe de nivelul lor!" Ce spune despre plecarea de la Borussia Dortmund

profimedia

Erling Haaland, noul star din fotbalul mondial

Erling Haaland a înscris 33 de goluri în 31 de meciuri disputate în acest sezon. În total, el are 49 de reușite în 49 de partide în tricoul Borussiei Dortmund. Cu așa evoluții, fanii și-au adus aminte de începuturile lui Messi și Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Haaland încearcă să rămână cu picioarele pe pământ. A spus că mai are mult de muncit pănâ să ajungă la nivelul coloșilor care au dominat scena fotbalului mai bine de 15 ani.

Erling Haaland, despre comparațiile cu Messi și Ronaldo

"Presa este cea care scrie despre asta. Nu mă concentrez pe astfel de lucruri. Vreau să devin mai bun în fiecare zi. Ronaldo și Messi, nici nu este nevoie să vorbesc despre ei. Sunt printre cei mai buni din lume. Eu sunt departe de nivelul lor", a declarat Erling Haaland, potrivit Dagbladet.

Erling Haaland a intrat imediat în atenția cluburilor uriașe din Europa. Chelsea, Manchester City sau Real Madrid sunt doar câteva dintre echipele care și-l doresc pe starul norvegian. 

"Încă mai am trei ani de contract cu Borussia Dortmund. Nu mă gândesc la un transfer", a spus Erling Haaland.

Reclamă

Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în ianuarie 2020.  Nemții i-au achitat doar 20 de milioane de euro lui RB Salzburg pentru transferul norvegianului. Acum, el este cotat la 110 milioane de euro.

Erling Haaland, planuri uriașe cu echipa națională a Norvegiei

Erling Haaland vrea să scrie istorie și pentru echipa națională. A ratat calificarea la Campionatul Europan din vară și nu concepe să rateze și Mondialul din 2022.

"Norvegia trebuie să fie un adversar dificil. Noi trebuie să demonstrăm asta acum. Avem nevoie să începem să câștigăm meciuri. Vreau să joc la un turneu final cu țara mea. Sper ca asta să se întâmple", a afirmat Erling Haaland.

Reclamă 4 / 0/3

Norvegia va juca în debutul preliminarilor pentru CM 2022 împotriva Gibraltarului. Deși adversarul este unul facil pe hârtie, Haaland rămâne concentrat pe un singur obiectiv: victoria.

"Voi fi la fel de concentrat ca într-un meci cu FC Koln, Bayern Munchen sau Sevilla. Trebuie să fac ceea ce știu mai bine", a încheiat starul Borussiei Dortmund.

Norvegia a fost repartizată în grupa G a preliminariilor pentru CM 2022. Haaland&Co se vor duela cu Turcia, Olanda, Letonia, Muntenegru și Gibraltar. 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și