Închide meniul

Erling Haaland, dorit cu orice preţ de un gigant al Europei! Anunţul momentului în fotbalul mondial: „Va face o ofertă pe care Dortmund nu o poate refuza!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 19:02

Erling Haaland, dorit cu orice preţ de un gigant al Europei! Anunţul momentului în fotbalul mondial: „Va face o ofertă pe care Dortmund nu o poate refuza!

Profimediaimages

Erling Haaland a înscris două goluri în prima repriză a meciului Sevilla - Borussia Dortmund

Erling Haaland, dorit cu orice preţ de un gigant al Europei. Chelsea, câştigătoarea Ligii Campionilor, va face o ofertă colosală pentru norvegian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland, dorit cu orice preţ de un gigant al Europei

Erling Haaland este unul dintre starurile fotbalului mondial la doar 20 de ani. Atacantul norvegian a marcat pe bandă rulantă la Dortmund, iar Chelsea este dispusă „să spargă banca” pentru a obţine semnătura norvegianului.

„Va face o ofertă pe care Dortmund nu o poate refuza”, scrie Daily Mail. Este vorba de 170 de milioane de lire sterline, adică aproape 200 de milioane de euro. Haaland mai are contract cu germanii până în 2024. În 2022, orice club îil poate cumpăra pentru 75 de milioane de euro (clauză specială).

Olivier Giroud, Timo Werner şi Tammy Abraham sunt atacanţii cu care Haaland se va lupta pentru titularizare.

În ultimul sezon, Erling Haaland a înscris 41 de goluri în 41 de meciuri disputate în toate competițiile. A fost numit cel mai bun jucător din Bundesliga. El a câştigat Cupa Germaniei cu Dortmund, după 4-1 cu RB Leipzig, finală în care Haaland a reușit o „dublă”.

Reclamă
Profimedia
Citește și:

Erling Haaland ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Erling Haaland ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume. Impresarul său, Mino Raiola e gată să facă o adevărată licitație pentru vedeta de la Dortmund.

Potrivit The Mirror, Mino Raiola vrea să-i obțină lui Haaland un contract de un milion de lire sterline pe săptămână. Asta înseamnă că atacantul de 20 de ani ar încasa 60 de milioane de euro pe sezon, doar din salariu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și