Închide meniul

Erling Haaland e de pe altă planetă! Gol fabulos reuşit la antrenamentul Norvegiei. Racheta cu care şi-a uimit colegii

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 12:35

Erling Haaland e de pe altă planetă! Gol fabulos reuşit la antrenamentul Norvegiei. Racheta cu care şi-a uimit colegii

Abaca Press via Hepta

Erling Haaland, gol ireal la antrenament

  • Erling Haaland, execuţie monstruoasă
  • Gol fabulos reuşit de starul Norvegiei

Norvegia a început cu o victorie în Gibraltar şi o înfrângere pe teren propriu cu Turcia preliminariile Campionatului Mondial din 2022. După eşecul la scor de neprezentare din faţa turcilor, Haaland nu mai acceptă paşi greşiţi. Iar starul norvegian le-a arătat colegilor cum să marcheze în poarta celor din Muntenegru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a reuşit o execuţie monstruoasă la unul dintre antrenamente. Atacantul Borussiei Dortmund a marcat cu un voleu de senzaţie, de la marginea careului. Mingea a fost catapultată de starul norvegian direct în vinclu. 

Preţul uriaş pe care i l-a stabilit Borussia Dortmund lui Haaland

Borussia Dortmund i-a stabilit preţul lui Erling Haaland. Starul norvegian este unul dintre cei mai buni atacanţi din lume la ora actuală, devenind o adevărată maşinările de goluri la nemţi. 

Reclamă

Erling Haaland are nişte cifre uluitoare în acest sezon. A marcat 33 de goluri şi 8 pase decisive în cele 31 de jocuri pentru Dortmund din acest sezon. Haaland mai are contract cu Dortmund până în 2024 şi o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro.

Suma nu este una mare pentru marile puteri care îl vor pe atacantul norvegian. Manchester City, Real Madrid, Barcelona şi Bayern Munchen sunt echipele care au pus ochii pe starul de 20 de ani de la Dortmund. Nemţii vor să îl mai păstreze încă un sezon, pentru a-i creşte preţul, scrie ESPN.

Reclamă

Borussia vrea să forţeze un transfer stelar şi să evita plata clauzei de reziliere. Astfel, nemţii i-au stabilit noul preţ al lui Erling Haaland: 180 de milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului
Fotbal extern • 5 mart., 20:36
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului: „A câștigat toate trofeele”
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri
Erling Haaland, hat-trick fabulos la Manchester City
Fotbal extern • 27 feb., 23:06
Erling Haaland, meci istoric la Manchester City! A dat cinci goluri într-o oră! Kevin de Bruyne, patru pase decisive