Închide meniul

Erling Haaland este o mașinărie! Incredibil ce a putut să facă la ultimul antrenament. Videoclipul s-a viralizat imediat. „E pe bune, credeți-ne!”

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2021, 19:20

Erling Haaland este o mașinărie! Incredibil ce a putut să facă la ultimul antrenament. Videoclipul s-a viralizat imediat. „E pe bune, credeți-ne!

Ce a putut să facă Erling Haaland la ultimul antrenament

captură Twitter Borussia Dortmund

  • Incredibil ce a putut să facă Erling Haaland la ultimul antrenament
  • Videoclipul s-a viralizat imediat

Erling Haaland a așezat trei mingi una peste alta. Atacantul norvegian mai mult s-a chinuit să așeze mingile în această poziție, căci ceea ce a urmat a părut de-a dreptul o formalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incredibil ce a făcut Erling Haaland la ultimul antrenament

Haaland s-a apucat să lovească cele trei baloane rând pe rând. Puștiul de 21 de ani a nimerit vinclul cu fiecare execuție, distrugând la propriu ținta plasată la „păianjen”.

Reclamă

Borussia Dortmund a negat orice fel de trucaj al videoclipului cu Erling Haaland. „Este pe bune, crede-ține!”, a scris clubul german. Clipul cu starul norvegian a devenit viral la scurt timp de la publicare.

Erling Haaland, aproape de un transfer uriaș

Erling Haaland va fi protagonistul unui transfer uriaş, în 2022. Jurnaliştii de la The Times anunţă că norvegianul este primul pe lista lui Manchester City.

Reclamă

După ce l-au ratat pe Harry Kane în această vară, „cetăţenii” s-au reorientat către Haaland şi vor să profite şi de faptul că tatăl vârfului Borussiei Dortmund a jucat la Manchester City, în perioada 2000 – 2003.

Haaland are contract cu Dortmund până în 2024, dar, în 2022, în contractul său se activează o clauză prin care poate pleca la clubul care pune pe masă 75 de milioane de euro. Agentul Mino Raiola va avea un cuvânt greu de spus şi, conform sursei citate, va începe discuţiile cu Manchester City, în ianuarie.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga
Fotbal • 15 mart., 14:41
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga: „Am primit telefoane”
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală