Închide meniul
Foto

Erling Haaland, notă de plată de jumătate de milion de euro! Ospătarii au rămas cu gura căscată când au văzut bacşişul + Reacţia categorică a starului norvegian

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 17:35

Erling Haaland, notă de plată de jumătate de milion de euro! Ospătarii au rămas cu gura căscată când au văzut bacşişul + Reacţia categorică a starului norvegian

Profimedia

Erling Haaland

Informaţia a fost dezvăluită de grecii de la Sportime, care scriu că Haaland a petrecut mai multe ore la un restaurant de lux de pe plajă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland, notă de plată de jumătate de milion de euro! Ospătarii au rămas cu gura căscată

Starul norvegian a consumat sticle scumpe de şampanie şi delicatese. La final, nota de plată a fost de 500.000 de euro. Haaland nu s-a uitat la bani nici când a fost vorba de bacşic. Acesta a lăsat nu mai puţin de 30.000 de euro ospătarilor.

La Dortmund, Haaland are un salariu de 152.440 de euro pe săptămână, adică 7.93 milioane de euro pe an.

Erling Haaland, reacţie categorică

Imediat după apariţia informaţiei, Haaland a reacţionat pe reţelele de socializare. Atacantul norvegian neagă şi îi pune la zid pe junaliştii eleni. „Cred că au uitat felurile principale. Fake news”, a reacţionat Haaland pe Twitter.

Reclamă
Citește și:

Erling Haaland a bătut palma cu un club gigant din Europa! Borussia Dortmund cere 175 de milioane de euro

Erling Haaland s-a înţeles cu Real Madrid! Anunţul a fost făcut de cunoscutul jurnalist italian, Alfredo Pedulla, care susţine că Borussia Dortmund cere o sumă uriaşă pentru norvegian.

Chiar dacă Haaland a bătut palma cu Florentino Perez, Dortmund vrea 175 de milioane de euro pe atacantul dorit de cele mai tari echipe din Europa. Totuşi, nemţii sunt conştienţi şi de faptul că în vara lui 2022, Erling poate pleca pentru doar 75 de milioane de euro.

În ultimul sezon, Erling Haaland a înscris 41 de goluri în 41 de meciuri disputate în toate competițiile. A fost numit cel mai bun jucător din Bundesliga. El a câştigat Cupa Germaniei cu Dortmund, după 4-1 cu RB Leipzig, finală în care Haaland a reușit o „dublă”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Erling Haaland, notă de plată de jumătate de milion de euro
  • Ospătarii au rămas cu gura căscată când au văzut bacşişul

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și