Închide meniul

Erling Haaland, reacție surprinzătoare: „Nu vreau să par arogant, dar puteam înscrie mult mai multe goluri”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 februarie 2023, 15:20

Erling Haaland, reacție surprinzătoare: Nu vreau să par arogant, dar puteam înscrie mult mai multe goluri”

Erling Haaland, reacție surprinzătoare

Erling Haaland, în tricoul lui Manchester City / Profimedia

Erling Haaland a avut o reacție surprinzătoare în timpul unui interviu acordat lui Alan Shearer, golgheterul all-time din Premier League. Atacantul norvegian a declarat că și-ar fi dorit să înscrie mult mai multe goluri pentru Manchester City în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a fost transferat pe Etihad în vara lui 2022 și a reușit să înscrie 25 de goluri în 21 de meciuri pentru „cetățeni”. Chiar și așa, norvegianul avea alte așteptări de la jocul său.

Erling Haaland, reacție surprinzătoare: „Nu vreau să par arogant, dar puteam înscrie mult mai multe goluri”

„(n.r. ai înscris 25 de goluri în 21 de meciuri, ești mulțumit?) Da, dar în opiniea mea, există mult mai mult potențial. Nu vreau să par arogant, dar puteam înscrie mult mai multe goluri. Am avut șanse, trebuia să le fructific.

Poate că ar fi trebuit să-mi creez și mai multe ocazii. Sunt lucruri pe care le puteam face diferit. În Premier League nu există meci ușor însă, e o competiție foarte solicitantă, dar mă bucur să fiu aici, îmi place stilul de joc”, a declarat Erling Haaland.

Norvegianul a vorbit și despre lupta la titlu din acest sezon pe care Manchester City o poartă cu Arsenal.

Reclamă

„Trebuie să luăm pas cu pas, Premier League este un campionat special, toată lumea poate bate pe toată lumea, trebuie să luăm fiecare meci în parte și să dam tot ce avem mai bun. Pentru mine cel mai important lucru este să-mi creez șanse de gol. Cu cât am mai multe ocazii, cu atât voi înscrie mai multe goluri, e logic.”

Superstarul lui City a vorbit și despre modelele pe care le-a avut când era adolescent. Haaland a numit mai mulți atacanți care au scris istorie în Premier League.

„Sunt mulți atacanți care m-au inspirat. Robin Van Persie, Zlatahan Ibrahimovic, Sergio Aguero. Jamie Vardy. Toți mi-au plăcut pentru că de la fiecare dintre ei am avut câte ceva de învățat. Dar dacă ar fi să aleg unul singur, acela ar fi Zlatan Ibrahimovic datorită mentalității de învingător pe care o are”, a mai spus Erling Haaland.

Reclamă 4 / 0/3

„E cea mai bună echipă din Premier League!” Ce a spus Pep Guardiola înainte de derby-ul de titlu Arsenal – Manchester City

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola a declarat, într-o conferință de presă, că Arsenal este cea mai bună echipă din Premier League, înaintea derby-ului pe care cele două echipe îl vor disputa miercuri.

City, aflată la trei puncte în spatele lui Arsenal şi cu un meci mai mult disputat, va spera să se apropie de primul loc după ce a trecut peste o perioadă mai slabă, învingând-o duminică pe Aston Villa cu 3-1. City, deţinătoarea titlului în Premier League, a învins-o deja pe Arsenal în Cupa Angliei, 1-0 pe teren propriu.

„Până acum, ei sunt cea mai bună echipă din Premier League. Noi am simţit asta acum câteva săptămâni (n.r. – în Cupa Angliei). Ei stau foarte bine la capitolul angajament. Va fi o bătălie mare de tot. Trebuie să fii pregătit”, a declarat Guardiola într-o conferinţă de presă, citat de agerpres.ro.

„Eu nu cred cu adevărat că acum o săptămână nu eram în formă, iar acum suntem din nou în formă. Fiecare meci este diferit, poţi să joci bine şi să câştigi şi totul este perfect, dar mâine poţi să pierzi. Mâine este un meci important, toată lumea ştie şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun”, a spus tehnicianul.

Guardiola a respins, de asemenea, afirmaţiile potrivit cărora succesul de duminică a schimbat starea de spirit la City, el subliniind că unitatea din cadrul echipei nu este influenţată de rezultate.

„După victoria cu Arsenal a existat această unitate, sunt nişte oameni incredibili. Nu am de ce să mă plâng. Toată lumea greşeşte, eu în primul rând. Atmosfera este bună, foarte, foarte bună de mulţi ani. Se întâmplă multe lucruri, (cum ar fi) succesul, uneori lucruri mărunte trebuie ajustate pentru a înţelege lucrurile altfel. Suntem încântaţi să fim împreună nu fiindcă o învingem pe Villa sau pierdem cu Spurs”, a spus spaniolul.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și