Închide meniul

Erling Haaland, reverență în fața lui Kylian Mbappe: „Este un jucător incredibil! Francezii sunt norocoși că îl au!”

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2023, 23:44

Reclamă
Erling Haaland, reverență în fața lui Kylian Mbappe: „Este un jucător incredibil! Francezii sunt norocoși că îl au!

Erling Haaland l-a lăudat pe Kylian Mbappe

Colaj cu Erling Haaland și Kylian Mbappe / Profimedia

Erling Haaland l-a lăudat pe rivalul Kylian Mbappe într-un interviu acordat presei din Franța. Starul lui Manchester City a spus că francezii sunt norocoși să-l aibă pe Mbappe. Haaland și-ar fi dorit să facă echipă cu atacantul lui PSG în naționala Norvegiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland și Kylian Mbappe sunt vedetele „noii generații” din fotbal. Unii fani au preconizat că rivalitatea lor va fi comparabilă cu cea dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Erling Haaland l-a lăudat pe Kylian Mbappe

„În prezent există atât de mulți jucători buni și Kylian este unul dintre ei. El este foarte puternic! Francezii sunt atât de norocoși că el joacă pentru Franța. Mi-aș dori să joace pentru Norvegia, evident, dar nu este cazul, dar da, este un jucător incredibil”, a spus Erling Haaland, pentru Canal+, citat de footmercato.net

Erling Haaland și Kylian Mbappe s-au întâlnit în doar două meciuri directe până acum. S-a întâmplat în 2020, într-un duel din optimile Champions League, Borussia Dortmund – PSG. Atunci, a avut câștig de cauză francezul. Echipa sa a câștigat cu 3-2 la general în dublă-manșă.

Haaland a înscris în meciul tur, câștigat de Dortmund cu 2-1. În același meci, Kylian Mbappe a reușit un assist. La retur, PSG s-a impus cu 2-0.

Reclamă

În prezent, cei doi ocupă primele două poziții în topul celor mai valoroși jucători (Mbappe – 180 de milioane de euro / Haaland – 170 de milioane de euro).

Kylian Mbappe ar putea ajunge gratis la Real Madrid în 2024

Kylian Mbappe ar putea ajunge gratis la Real Madrid în 2024! Anunțul momentului în fotbalul mondial a fost făcut de jurnaliștii de la The Athletic.

Britanicii anunță că superstarul parizian are o clauză contractuală care îi permite să nu-și prelungească contractul cu PSG dincolo de vara anului 2024. Astfel, Kylian Mbappe ar putea semna cu Real Madrid din postura de fotbalist liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul din Madrid a încercat să-l transfere pe francez și în vara lui 2022, iar mutarea a fost foarte aproape să se realizeze. Situația a fost însă schimbată după presiunile uriașe care au fost puse pe Kylian Mbappe de a rămâne în Franța.

Inclusiv Emmanuel Macron, președintele din Hexagon, a jucat un rol decisiv în convingerea fotbalistului de a nu pleca în Spania. Totuși, Mbappe nu pare a fi mulțumit de ce se întâmplă la PSG și ia în calcul să facă totuși trecerea la Real Madrid.

„Vino la Real Madrid!” Răspunsul dat de Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a dat răspunsul pe loc, atunci când a fost întrebat de fani dacă vrea să meargă la Real Madrid. Starul de la PSG nu a negat un posibil transfer în viitor.

La o sesiune de autografe, un fan a avut o cerință specială pentru Kylian Mbappe. Acesta i-a cerut starului de la PSG să se transfere pe Santiago Bernabeu: „Vino la Real Madrid!”, a fost mesajul suporterului.

Imediat după, Kylian Mbappe nu a rămas indiferent și a reacționat la cerința fanului. Starul de la PSG i-a arătat semnul „OK” și a continuat să ofere autografe. Fanul a replicat prin „Ne vedem acolo!”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și