Închide meniul

Erling Haaland s-a accidentat la echipa naţională! Riscă să rateze Manchester City – Liverpool. Imagini emoţionante cu starul norvegian

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2023, 13:07

Erling Haaland s-a accidentat la echipa naţională! Riscă să rateze Manchester City – Liverpool. Imagini emoţionante cu starul norvegian

Erling Haaland s-a accidentat la echipa naţională! Riscă să rateze Manchester City - Liverpool

Erling Haaland, după ce a înscris un hat-trick pentru Manchester City / Profimediaimages

Erling Haaland s-a accidentat la echipa naţională a Norvegiei şi a părăsit cantonamentul. Starul de 22 de ani nu va mai juca în confruntarea cu Spania, din startul preliminariilor EURO 2024. Riscă să rateze şi derby-ul Manchester City – Liverpool, din etapa a 29-a a Premier League, care este programat pe 1 aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul echipei Manchester City, Erling Haaland, va rata următoarele două meciuri de calificare a Norvegiei la Euro 2024, împotriva Spaniei şi Georgiei, după ce a suferit o accidentare la nivelul abdomenului.

Erling Haaland s-a accidentat la echipa naţională

Marcator a cinci goluri cu Leipzig în Liga Campionior, scor 7-0, şi apoi al unui hat-trick cu Burnley în Cupa Angliei, scor 6-0, Haaland a părăsit cantonamentul naţionalei de la Marbella (Spania) pentru a fi monitorizat medical de staff-ul lui Pep Guardiola.

Atacantul s-a plâns de dureri inghinale după meciul cu Burnley. Selecţionerul Norvegiei a decis să nu rişte şi l-a trimis acasă pe Haaland.

Speram să fie doar o jenă care va dispărea până sâmbătă, dar după teste şi verificări este clar că nu va fi pregătit pentru meciurile cu Spania şi Georgia”, a explicat medicul naţionalei Norvegiei, Ola Sand.

Reclamă

Până să părăsească cantonamentul echipei naţionale, Erling Haaland a făcut fericit unul dintre cei mai mici fani ai săi. I-a semnat unui copil mai multe autografe, iar imaginile care au apărut în presă sunt emoţionante.

Haaland a depăşit borna 40 de goluri în acest sezon

Erling Haaland este de neoprit! Norvegianul a reușit un hat-trick în Manchester City – Burnley și a depășit borna 40 de goluri în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Concret, atacantul „cetățenilor” a ajuns la 42 de goluri marcate, după „tripla” din sferturile de finală ale Cupei Angliei. În acest sezon, Erling Haaland are mai multe hat-trick-uri reușite (6) decât toți ceilalți fotbaliști din Premier League la un loc (5).

Erling Haaland a punctat în minutele 32, 35 și 59 pentru a facilita victoria echipei lui Pep Guardiola în fața celor de la Burnley. De altfel, între primele două goluri ale norvegianului au trecut doar 179 de secunde!

Mai mult decât atât, superstarul norvegian este doar al șaselea fotbalist din Premier League care a reușit să înscrie peste 40 de goluri în toate competițiile, într-un singur sezon.

Erling Haaland a primit nota 10 în L`Equipe

Erling Haaland a primit nota 10 în L`Equipe, după prestația perfectă din primele 63 de minute ale meciului dintre Manchester City și Leipzig, din returul optimilor UEFA Champions League. Haaland a marcat nu mai puțin de cinci goluri.

Performanța norvegianului cotat la 170 de milioane de euro i-a convins pe francezi și acesta a primit nota maximă, fiind doar al doilea jucător care reușește așa ceva de două ori în carieră, după Lionel Messi. A primit 10 și după hat-trick-ul din duelul cu Manchester United, câștigat de cetățeni cu 6-3.

Este a 16-a oară când L`Equipe acordă nota maximă, iar cu acest lucru se mai pot lăuda staruri precum Lionel Messi, Robert Lewandowski, Kylian Mbappe, Neymar sau Lucas Moura.

”Cyborgul a devastat tot! Marcator a cinci goluri, Haaland a fost un real coșmar pentru adversari. Pe lângă goluri, a fost foarte util în timpul meciului și agresiv pe faza de pressing”, au notat francezii, care au titrat și pe prima pagină un titlu care spune totul: „Dintr-o altă galaxie”.

Reclamă

Erling Haaland a înscris cinci goluri (22, 24, 45+2, 54, 57) şi a spulberat mai multe recorduri. Erling Haaland a devenit al treilea jucător care înscrie de cinci ori în acelaşi meci din Liga Campionilor. O performanţă similară a mai reuşit Luiz Adriano în 2014 şi Lionel Messi în 2012.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și