Închide meniul

Erling Haaland s-a descătuşat, dar a fost oprit de Pep Guardiola. Avertismentul transmis înainte de City – United

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iunie 2023, 8:44

Erling Haaland s-a descătuşat, dar a fost oprit de Pep Guardiola. Avertismentul transmis înainte de City – United

Erling Haaland s-a descătuşat, dar a fost oprit de Pep Guardiola

Erling Haaland şi Pep Guardiola, după ce Manchester City a câştigat titlul în Premier League / Profimediaimages

Erling Haaland s-a descătuşat şi nu s-a ferit să facă un anunţ euforic, dar a fost oprit de Pep Guardiola. Totul s-a întâmplat chiar înaintea finalei Cupei Angliei, Manchester City – Manchester United, care va fi, de la ora 17:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 52 de goluri și 9 pase decisive în cele 51 de meciuri jucate în tricoul „cetățenilor”, norvegianul s-a lăsat „dus de val” și a vorbit despre finala Champions League, cu Inter.

Erling Haaland s-a descătuşat, dar a fost oprit de Pep Guardiola

Putem să câștigăm totul în acest sezon, de asta am fost cumpărat de acest club„, a declarat Erling Haaland, potrivit gazzetta.it.

Pep Guardiola a intervenit rapid și l-a oprit pe golgheterul campioanei Angliei. A ținut să anunțe că, în acest moment, nimeni nu trebuie să se gândească la finala UEFA Champions League. Duelul cu Inter va fi pe 10 iunie și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Acum numai disputa cu United contează. Trebuie să ne concentrăm la ce avem de făcut pentru acest meci, nu ar trebui să ne intereseze nimic altceva!„, a reacționat Pep Guardiola.

Reclamă

Spaniolul de pe banca „cetățenilor” a încercat să-și țină jucătorii cu picioarele pe pământ și să îi facă să nu o desconsidere pe Manchester United, care a încheiat la 14 puncte în spate în această ediție a Premier League.

O finală este specială de la sine. Contează ceea ce poți face atât individual, cât și ca echipă, și atenția pe care o acorzi detaliilor. Nu e important că, în ultimii ani, am fost mai buni decât ei în Premier League.

Doar acest meci contează și trebuie să facem tot posibilul pentru a câștiga„, a precizat managerul lui Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar și așa, Erling Haaland nu s-a ferit de cuvinte și a recunoscut că visează cu ochii deschiși la tripla istorică – titlu, Cupa Angliei și Champions League. „Cetățenii” au nevoie de două victorii pentru a da marea lovitură!

Nu trebuie să ne ascundem și voi face totul pentru a reuși asta. E cel mai mare vis al meu și sper să devină realitate. Bineînțeles că nu va ușor, sunt două finale împotriva a două echipe bune. Amândouă vor fi motivate și pregătite pentru orice. Dar dacă jucăm cel mai bun fotbal, avem șanse mari să aducem ambele trofee acasă„, a spus Haaland, la conferința de presă.

Erling Haaland a primit titlul de „Fotbalistul Anului” în Anglia

Erling Haaland i-a depăşit în cursa pentru „Fotbalistul Anului” în Anglia pe doi jucători ai lui Arsenal, Bakayoko Saka şi Martin Odegaard.

Mă simt bine, este un moment special”, a declarat atacantul de 22 de ani într-un interviu, potrivit dailymail.co.uk. „M-am așteptat să fac lucruri bune, dar, să fac asta, nu mă așteptam”, a adăugat el.

Au mai rămas două finale, trebuie să rămânem concentrați chiar dacă am câștigat Premier League. Trebuie să rămânem concentrați pentru a realiza ceea ce putem realiza în următoarele două finale. Voi da tot ceea ce pot pentru a face lucruri bune în finală și sper să le câștig pe amândouă.

Este un lucru bun că suntem favoriți (n.r. împotriva lui Inter Milano) pentru că înseamnă că avem calități. Trebuie să abordăm jocul în felul nostru, să ne practicăm fotbalul și până la urmă vom vedea cine câștigă meciul.

Nu-mi place să mă concentrez asupra viitorului sau trecutului. Îmi place să trăiesc momentele și îmi place să o iau joc cu joc – exact ce a spus el (n.r. Pep Guardiola) că vom face și asta am făcut.

Reclamă

Ne-am concentrat și am realizat exact ceea ce ne-am dorit. Până la urmă, este ireal ce am făcut, fiind în urmă tot sezonul. A fost un sentiment uimitor”, a mai declarat Erling Haaland.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și