Închide meniul

Erling Haaland şi-a ales noua echipă. Suma uriaşă cu care ar putea fi transferat starul Borussiei Dortmund

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2021, 11:13

Erling Haaland şi-a ales noua echipă. Suma uriaşă cu care ar putea fi transferat starul Borussiei Dortmund

Erling Haaland vrea să joace la Real Madrid

Profimedia

Spaniolii de la ABC scriu că Erling Haaland s-a hotărât asupra viitorului său. Sursa citată notează că Real Madrid va plăti 160 de milioane de euro pentru transferul starului norvegian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borussia Dortmund nu va încasa toată suma. Impresarul lui Haaland, Mino Raiola, se va alege cu 30 de milioane de euro. Și tatăl jucătorului va primi un comision. Alf-Inge Haaland se va alege cu 10 milioane de euro. 

Erling Haaland vrea să se transfere la Real Madrid

Real Madrid s-a hotărât asupra lui Haaland după ce varianta Kylian Mbappe ar fi picat. Francezul are pretenții financiare mult mai ridicate decât atacantul Borussiei Dortmund. 

Erling Haaland mai are contract contract cu Borussia Dortmund până în iunie 2024. Nemții i-au achitat doar 20 de milioane de euro lui RB Salzburg pentru transferul norvegianului în ianuarie 2020. Acum, el este cotat la 110 milioane de euro.

Erling Haaland are statistici incredibile la Dortmund. Starul de numai 20 de ani are 47 de goluri în 48 de meciuri în tricoul "galbenilor". În acest sezon, el are 31 de reușite în 30 de partide în toate competițiile. 

Reclamă

Erling Haaland, omul record

Erling Haaland a devenit cel mai tânăr jucător care marchează 20 de goluri în Liga Campionilor, la vârsta de 20 de ani şi 231 de zile. Precedentul record îi aparţinea atacantului francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, care a reuşit să ajungă la 20 de goluri la vârsta de 21 de ani şi 355 de zile.

După dubla cu FC Sevilla din returul "optimilor", Haaland a devenit cel mai bun marcator norvegian în Liga Campionilor, depăşindu-l pe Ole Gunnar Solskjaer, care a reuşit în carieră 19 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și