Închide meniul

Erling Haaland şi-a ales viitorul. "E de acord!" Anunţul făcut despre cel mai dorit atacant din lume

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 7:32

Erling Haaland şi-a ales viitorul. "E de acord!" Anunţul făcut despre cel mai dorit atacant din lume

ProfimediaImages

Erling Haaland nu pleacă de la Borussia Dortmund

"Înţeleg că Erling Haaland va juca pentru Borussia Dortmund și în sezonul următor. Erling este de acord. Îl văd zilnic și vă pot spune că el se identifică pe deplin cu clubul", a spus managerul Borussiei, citat de ibericii de la AS.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţiile despre atacantul cotat la 110 milioane de euro vin în contextul în care Mino Raiola spusese recent că este greu pentru el să refuze o ofertă concretă venită de la Barcelona sau Real Madrid. 

Erling Haaland cere un salariu colosal! Ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Erling Haaland (20 de ani) ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume. Impresarul său, Mino Raiola e gată să facă o adevărată licitație pentru vedeta de la Dortmund.

Potrivit The Mirror, Mino Raiola vrea să-i obțină lui Haaland un contract de un milion de lire sterline pe săptămână. Asta înseamnă că atacantul de 20 de ani ar încasa 60 de milioane de euro pe sezon, doar din salariu.

În aceste condiții, lista cluburilor care se pot bate pentru Haaland se reduce drastic. Jurnaliștii englezi sunt de părere că doar PSG (patronată de miliardarul Nasser Al-Khelaifi), Manchester City (finanțată de Sheikh Mansour, prim-ministrul Emiratelor Arabe United) și Real Madrid (echipa regelui Spaniei) pot să pună pe masă un astfel de contract.

Reclamă

Erling Haaland, gest uriaş pentru Octavian Şovre

Erling Haaland a trimis o scrisoare şi un tricou cu autograf pentru S.O.S Autism Bihor, asociaţia la care au ajuns şi cartonaşele pe care i le-a semnat arbitrului român Octavian Şovre.

Erling Haaland a transmis un mesaj special pentru cei care conduc Asociaţia din Bihor. "Dragă Simona, vă transmit cele mai bune urări pentru treaba minunată pe care o faceţi în România. Vă rog să vă bucuraţi de micul meu cadou pe care l-am ataşat. Cu multă dragoste", a transmis atacantul lui Dortmund.

Octavian Şovre a fost unul dintre arbitrii asistenţi care au condus meciul dintre Manchester City şi Borussia Dortmund din turul sferturilor Champions League, în urmă cu două săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3

La final, el a fost surprins pe tunelul care duce la vestiare în timp ce îi cerea autograful lui Erling Haaland. Şovre a fost aspru criticat inclusiv de UEFA. Cartonaşele cu semnătura lui Haaland au fost donate către S.O.S Autism Bihor, o asociaţie pe care o sprijină de mai mult timp. Şovre a strâns autografe chiar şi de la Lionel Messi.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și