Închide meniul

Erling Haaland și-a stabilit viitorul! Unde va juca norvegianul din sezonul viitor

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 9:22

Reclamă
Erling Haaland și-a stabilit viitorul! Unde va juca norvegianul din sezonul viitor

DPA Images / Jens Meyer via hepta

Erling Haaland și-a stabilit viitorul! Unde va juca norvegianul din sezonul viitor

Haaland se simte bine la Dortmund, formație pentru care a marcat 13 goluri în 14 apariții, el fiind transferat în ianuarie de la RB Salzburg. Real Madrid a vrut să îl cumpere încă din acest sezon, dar puștiul norvegian nu se gândește să plece așa ușor din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland rămâne la Borussia Dortmund și din sezonul viitor

”Nu mă gândesc prea mult la viitor, trăiesc în prezent și decid ce e mai bine pentru cariera mea în fiecare moment. De asta am venit la Dortmund în iarnă cu toată convingerea. Este una dintre cele mai bune echipe din lume, am semnat un contract pe termen lung și abia ce am venit. Deci, nu mă gândesc să plec acum”, a spus Haaland, potrivit WAZ.

Haaland are în contract o clauză de reziliere în valoare de 75 de milioane de euro, care poate fi utilizată din 1 ianuarie 2021. Din acest motiv, Realul încearcă să îl achiziționeze din vara anului următor.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:50

Elveţia – Germania şi Scoţia – Ungaria (22:00) LIVE TEXT! Luptă strânsă pentru locul 3 din Grupa A de la EURO 2024

15:45

LIVE VIDEOCursa Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei este în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Norris pleacă din pole

15:37

Rapid a plecat în cantonament în Slovenia! Lotul pe care îl are la dispoziţie Neil Lennon

15:17

„Nu se poate aşa ceva” Ilie Dumitrescu l-a văzut pe Romelu Lukaku în Belgia – România 2-0 şi a transmis un mesaj tranşant!

15:02

Răzvan Burleanu a fost în vestiarul naţionalei după Belgia – România 2-0! Ce le-a transmis preşedintele FRF tricolorilor

14:24

Ronaldo Deaconu a semnat! Mijlocaşul român rămâne în Liga 1, după despărţirea de Farul Constanţa

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și