Închide meniul
Foto

Erling Haaland şi iubita sa de 18 ani au venit în pijamale la petrecerea de titlu a celor de la Manchester City

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 mai 2023, 18:59

Erling Haaland şi iubita sa de 18 ani au venit în pijamale la petrecerea de titlu a celor de la Manchester City

Isabel Haugseng Johansen este iubita lui Erling Haaland

Isabel Haugseng Johansen este iubita lui Erling Haaland / Profimedia

Erling Haaland şi iubita sa de 18 ani au venit în pijamale la petrecerea de titlu a celor de la Manchester City. Erling Haaland şi iubita sa au făcut senzaţie la petrecerea de titlul a celor de la Manchester City. Cei doi au atras toate privirile, iar englezii au scris că aceştia au venit îmbrăcaţi în pijamale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a sărbătorit titlul câştigat într-un club select din Anglia, la care au participat toţi jucătorii şi cei din staff, alături de persoanele apropiate. Haaland, care a înscris 36 de goluri pentru Manchester City în Premier League, a atras toate privirile. Acesta a venit, împreună cu prietena sa, îmbrăcat în pijamale.

Erling Haaland şi iubita sa de 18 ani au venit în pijamale la petrecerea de titlu a celor de la Manchester City

Şi iubita lui Kevin de Bruyne a făcut senzaţie la petrecere. Aceasta a venit într-o rochie mult prea transparentă şi a lăsat să se vadă mai multe decât trebuia.(VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Manchester City a câştigat, matematic, titlul în Premier League, după ce Arsenal a pierdut partida cu Nottingham Forest, scor 0-1. Cei de la Manchester City au sărbătorit titlul după ce au câştigat derby-ul cu Chelsea, scor 1-0.

Erling Haaland şi-a scos iubita de 18 ani la cumpărături. Starul lui Manchester City şi Isabel, înconjuraţi de bodyguarzi

Erling Haaland şi-a scos iubita de 18 ani la cumpărături. Starul lui Manchester City nu s-a mai ascuns şi a fost văzut pentru prima oară, pe străzile din Londra, alături de Isabel Haugseng Johansen. Cei doi ar fi într-o relaţie încă de când atacantul de 22 de ani juca pentru Borussia Dortmund.

Reclamă

Haaland şi-a ţinut relaţia cu iubita din Norvegia departe de paparazzii englezi. Totuşi, în cele din urmă, a fost văzut pe celebra Oxford Street împreună cu Isabel. Cei doi au făcut mai multe cumpărături şi au fost însoţişi de o „armată” de gărzi de corp.

Manchester City, gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland

Manchester City este gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland. Pep Guardiola i-a cerut conducerii să îi prelungească contractul atacantului de 22 de ani, care marchează pe bandă rulantă la primul sezon în tricoul „cetăţenilor”. Norvegianul este lider detaşat în topul golgheterilor din Premier League, cu 36 de goluri.

City a făcut o afacere excelentă în momentul în care l-a transferat pe Haaland de la Borussia Dortmund. A achitat 60 de milioane de euro în schimbul jucătorului care are, în prezent, o cotă de piaţă de 170 de milioane de euro. Erling Haaland a semnat o înţelegere valabilă până în 2027, dar şefii campioanei Angliei vor să îl convingă să îi prelungească contractul până în vara anului 2028.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și