Închide meniul

Manchester City, gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland. Salariul care i se oferă norvegianului pentru a o refuza pe Real Madrid

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2023, 11:15

Manchester City, gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland. Salariul care i se oferă norvegianului pentru a o refuza pe Real Madrid

Manchester City, gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland

Erling Haaland este golghetrul din Premier League / Profimediaimages

  • Erling Haaland este golgheterul lui Manchester City
  • Atacantul de 22 de ani poate primi un salariu fabulos

Manchester City este gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland. Pep Guardiola i-a cerut conducerii să îi prelungească contractul atacantului de 22 de ani, care marchează pe bandă rulantă la primul sezon în tricoul „cetăţenilor”. Norvegianul este lider detaşat în topul golgheterilor din Premier League, cu 28 de goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

City a făcut o afacere excelentă în momentul în care l-a transferat pe Haaland de la Borussia Dortmund. A achitat 60 de milioane de euro în schimbul jucătorului care are, în prezent, o cotă de piaţă de 170 de milioane de euro. Erling Haaland a semnat o înţelegere valabilă până în 2027, dar şefii campioanei Angliei vor să îl convingă să îi prelungească contractul până în vara anului 2028.

Manchester City este gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland

Oficialii lui Manchester City se tem de interesul tot mai crescut al lui Real Madrid pentru Haaland. „Tunetul Nordului” ar avea, în actualul contract, o clauză care îi permite să plece după doi ani, prioritate având chiar gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Pentru a o ţine departe pe Real Madrid, şeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan nu se uită la bani şi vrea să îi ofere lui Erling Haaland un salariu „extraterestru”. Potrivit thesun.co.uk, norvegianul ar urma să câştige, săptămânal, nu mai puţin de 500.000 de lire sterline (567.000 de euro). În prezent, Haaland primeşte 375.000 de lire sterline (425.000 de euro) pe săpătmână.

Zilele trecute, spaniolii au anunţat că Real Madrid a reactivat „Operaţiunea Haaland”. La începutul sezonului, Florentino Perez l-a ratat pe Erling după ce şi-a concentrat toate eforturile în a-l transfera pe Kylian Mbappe. Jurnaliştii de la as.com au dezvăluit că „galactii” vor să profite de clauza de reziliere care va intra în vigoare în 2024 şi să achite între 220 şi 240 de milioane de euro.

Reclamă

În momentul de faţă, Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist. După ce a semnat cu Al-Nassr a ajuns să câştige mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc. 200 de milioane de euro primeşte CR7 de la şeicii arabi. În condițiile date, Ronaldo primeşte nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră câştigă 22.600 de euro, iar în fiecare secundă 6.2 euro.

Femeia care îl impresariază pe Erling Haaland: „Real Madrid are ceva special!”

Femeia care îl impresariază pe Erling Haaland, Rafaela Pimenta, a vorbit despre viitorul golgheterului lui Manchester City. Agentul de jucători din Sao Paulo moşteneşte imperiul uriaş creat de Mino Raiola, cel care a murit pe 30 aprilie 2022, la vârsta de 54 de ani.

Presa din Spania a anunţat încă din urmă cu o lună că relaţia dintre Erling Haaland şi Pep Guardiola s-a răcit. Jucătorul cu o cotă de piaţă de 170 de milioane de euro ar fi dezamăgit că nu se poate face remarcat în unele partide, deoarece jocul campioanei Angliei este bazat pe posesie.

Reclamă 4 / 0/3

Rafaela Pimenta a dezvăluit că viitorul lui Haaland a fost planificat şi a recunoscut că norvegianul şi-ar dori să joace la Real Madrid.

Erling a mers la Manchester City pentru că exista o istorie a familiei cu acest club. Aţi văzut pozele cu el, de când era copil, în care purta un tricou cu City. Era firesc să îşi dorească să experimenteze ceea ce a trăit tatăl său. Şi, desigur, mult mai presus de asta, a vrut să fie antrenat de Pep Guardiola.

Totuşi, când avem un jucător, ne facem planuri. Chiar dacă e vorba de un fotbalist de 15 ani, noi planificăm traiectoria lui în carieră. Când am început această afacere, dacă i-aş fi spus unui jucător că îl duc în Anglia, primul lucru care îl spunea era: ‘Cu ce am greşit, de ce nu mă placi?’. Acum, dacă întreb un jucător unde îşi doreşte să ajungă, îmi va spune Premier League.

Real Madrid are ceva special, este visul oricărui jucător. Madridul continuă această magie. Nu e vorba de competiţia internă, ci de Champions League„, a declarat Rafaela Pimenta la un summit din Londra, citată de thesun.co.uk.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!