Închide meniul

Erling Haaland și Kylian Mbappe, tot mai aproape de Real Madrid! Florentino Perez își poate vedea visul cu ochii în scurt timp. Anunțul făcut de Marca

Dragoș Vasile Publicat: 29 decembrie 2021, 18:20

Reclamă
Erling Haaland și Kylian Mbappe, tot mai aproape de Real Madrid! Florentino Perez își poate vedea visul cu ochii în scurt timp. Anunțul făcut de Marca

Erling Haaland şi Kylian Mbappe pot ajunge la Real Madrid

Colaj Profimediaimages

Erling Haaland și Kylian Mbappe, tot mai aproape de Real Madrid

Real Madrid poate aduce cele două vedete pe Santiago Bernabeu în viitorul apropiat. Marca anunță că, deși Kylian Mbappe a anunțat că nu se gândește la transferul la Real Madrid, superstarul francez va ajunge în cele din urmă la gruparea ”blanco”, liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată explică că marea problemă este cea a lui Erling Haaland, care o poate costa pe Real Madrid peste 100 milioane de euro. Florentino Perez este dispus să negocieze cu Mino Raiola și să facă un efort financiar imens. Impresarul superstarului norvegian așteaptă un comision incredibil, care se învârte în jurul a 50 de milioane de euro.

Dacă cele două mutări se vor concretiza, Real Madrid poate avea cel mai tare atac din fotbalul mondial. Kylian Mbappe – Karim Benzema – Erling Haaland este trio-ul care ar provoca „coşmaruri” oricărui adversar.

Se pregăteşte o nouă eră „galactică” la Real Madrid! Dezvăluirile preşedintelui La Liga

Real Madrid se pregăteşte să detoneze două „bombe” pe piaţa transferurilor. Erling Haaland şi Kylian Mbappe sunt cele două staruri care ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu la finalul acestui sezon. Liderul detaşat din campionatul Spaniei îşi poate face o nouă echipă „galactică”.

Chiar preşedintele La Liga, Javier Tebas, l-a dat de gol pe Florentino Perez. Acesta a dezvăluit că nu se pune problema ca madrilenii să încalce regula fair-play-ului financiar. În schimb, rivala Barcelona îşi poate lua gândul de la golgheterul Borussiei Dortmund.

Reclamă
Reclamă 4

„Barcelona nu îl poate semna, în acest moment, pe Erling Haaland. În schimb, Real Madrid poate să îl ducă şi pe el, şi pe Kylian Mbappe.

Îmi doresc ca Mbappe să ajungă la Madrid şi să fie şi Haaland în Spania. Sunt cei mai buni. Toate informaţiile sunt că Mbappe va ajunge, în vară, la Real Madrid„, a declarat Javier Tebas, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:10

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

22:49

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

22:45

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

22:23

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și