Închide meniul

„Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2024, 22:32

Reclamă
„Eroic! Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu

Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu

Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul, nu a întârziat să apară. Grecii au avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei antrenate de Răzvan Lucescu, după ce aceasta s-a încununat campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a învins-o dramatic pe Aris, cu scorul de 2-1, şi şi-a adjudecat al patrulea titlu din istorie. Partida decisivă pentru titlu a fost live, exclusiv în AntenaPLAY.

Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul

„Cea mai magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători”, au titrat grecii de la sport24.gr, care laudă jocul echipei lui Răzvan Lucescu. Noua campioană a Greciei a suferit pentru succesul crucial înregistrat pe terenul lui Aris, dat fiind faptul că a încheiat partida în inferioritate numerică.

Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul
Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul/ Captură Sport24.gr

„Un campionat de vis”, a titrat şi publicaţia gazzetta.gr, care notează că duelul dintre Aris şi PAOK a fost „cel mai mare thriller al sezonului”. Grecii mai amintesc şi de reuşitele care i-au adus lui Răzvan Lucescu titlul: „Brandon Thomas şi Taison au marcat golurile istorice ale triumfului”.

PAOK a evoluat în inferioritate numerică din minutul 78, atunci când Michailidis a primit şi al doilea cartonaş galben. ŞLa momentul respectiv, scorul era de 2-1 pentru echipa lui Răzvan Lucescu, care a ţinut eroic de scor, dat fiind faptul că Aris a atacat în valuri până la finalul partidei.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru PAOK, titlul din acest sezon este cel de-al patrulea din istorie. Răzvan Lucescu este primul antrenor care o face campioană pe PAOK de două ori, în istoria de 98 de ani a clubului din Salonic.

Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului

Răzvan Lucescu a intrat definitiv în istoria lui PAOK, după câştigarea titlului. Antrenorul român în vârstă de 55 de ani a devenit campion în Grecia chiar pe terenul marei rivale din oraş. Aris – PAOK a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

PAOK era obligat să câştige în deplasarea cu Aris, în ultima etapă, pentru a fi matematic campioană. Thomas l-a dus în extaz pe Răzvan Lucescu după o jumătate de oră, dar Moron a înscris un gol fabulos cu care a restabilit egalitatea. Răspunsul oaspeţilor a venit în minutul 62. Taison a marcat cu un şut senzaţional şi i-a adus victoria lui PAOK.

Reclamă

Răzvan Lucescu s-a descătuşat la finalul meciului şi se anunţă sărbătoare la stadionul Toumba, acolo unde 10.000 de fani au urmărit confruntarea pe un ecran imens. Ei nu au avut voie să urmărească partida de pe terenul rivalilor de la Aris.

Încurajat din tribună de Mircea Lucescu şi de fiul său, Matei Lucescu, antrenorul lui PAOK a obţinut o performanţă extraordinară. Este primul antrenor, din istoria de 98 de ani a clubului, care câştigă două titluri cu alb-negrii. A scris astfel o pagină de istorie la Salonic.

Cu Lucescu Jr pe bancă, PAOK a mai devenit campioană în Grecia în 2019. PAOK a mai cucerit titlul de două ori, în 1976 şi 1985.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și