Închide meniul

Erwin Koeman: ”În primele luni ale fratelui meu la Barcelona, cineva sifona înainte de fiecare meci primul 11!”

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 9:52

Erwin Koeman: ”În primele luni ale fratelui meu la Barcelona, cineva sifona înainte de fiecare meci primul 11!”

Ronald Koeman, după Barcelona - Dinamo Kiev 1-0

Profimedia

  • Ronald a devenit antrenorul lui FC Barcelona în august 2020
  • Barcelona e în mijlocul ”Scandalului Messi”, cu dezvăluirea contractului jucătorului

În mijlocul scandalului legat de dezvăluirea contractului lui Leo Messi cu FC Barcelona, unul cu cifre astronomice, Erwin Koeman, fratele tehnicianului catalan Ronald, a turnat gaz pe foc într-un interviu pentru presa olandeză. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În primele luni ale lui Ronald la FC Barcelona, cineva din interior <<sifona>>, mereu, primul 11 al echipei. Dar fratele meu a rezolvat problema”, a declarat Erwin, și el fost internațional olandez și fost antrenor, pentru ”Voetbal International”. ”Da, situația e tensionată, presiunea e mare pentru el, nu e ca la echipa națională, unde pregăteai echipa din trei în trei luni, când erau meciuri. Vorbește cu mine, îmi cere sfaturi”, a mai spus Erwin Koeman.

Fără Supercupa Spaniei, pierdută în fața celor de la Athletic Bilbao, la 10 puncte în spatele liderului Atletico Madrid, în Primera Division, ”plăpumarii” având și un meci mai puțin disputat, Barcelona s-a văzut scufundată, de câteva zile, în mijlocul unui scandal mediatic, după ce cotidianul social ”El Mundo” a publicat toate detaliile contractului lui Messi cu trupa catalană, unul ce se ridică la 555.237.619 euro!!!

Reclamă

”Să vă spun cum stă problema și cu el. Fiecare jucător nou nu vrea să se întâlnească cu Messi, efectiv se ascunde. De aceea, unii fotbaliști precum Dembele sau De Jong au avut nevoie de mai mult timp de adaptare, pentru a găsi chimia necesară cu Messi. Apropos de De Jong, are ADN de jucător de careu. Știe să descurce acolo și cu balon, și fără”, spune Erwin. 

”E. Koeman”, cum era el cunoscut ca fotbalist, a evoluat la Groningen, PSV și Mechelen, adunând 31 de meciuri la naționala Olandei, cu care este campion european în 1988. Ca antrenor a pregătit, printre altele, pe Feyenoord, Utrecht ori RKC Waalwijk, dar și selecționatele Ungariei sau Omanului. 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico cu Real Madrid
La Liga • 12 apr., 15:25
FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Ronald Koeman înțelege de ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona
Fotbal extern • 8 feb., 18:26
Ronald Koeman înțelege de ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona: „Să fii antrenor aici e un atac la sănătatea mentală”
Xavi a lansat un atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli
La Liga • 28 ian., 11:03
Xavi, atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. I-a făcut praf după ce și-a anunțat plecarea: „Măcar nu mă veți mai măcelări”