Închide meniul

„Este oribil, este îngrozitor!” Thomas Tuchel a cedat nervos când a fost întrebat de războiul din Ucraina: „Ascultă, trebuie să te opreşti!”

Publicat: 2 martie 2022, 11:14

„Este oribil, este îngrozitor! Thomas Tuchel a cedat nervos când a fost întrebat de războiul din Ucraina: „Ascultă, trebuie să te opreşti!

Thomas Tuchel a cedat nervos

Profimedia

  • Thomas Tuchel a cedat nervos
  • Tuchel antrenează Chelsea, echipa lui Roman Abramovich

De câte ori trebuie să spun asta? Este îngrozitor, desigur, este oribil, nu poate exista altă opinie în acest sens. Toată lumea are asta în minte şi nimănui nu-i place​”, a spus Tuchel, marţi, într-o conferinţă de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tuchel a ridicat apoi vocea când un jurnalist a revenit la tema invaziei: „Ascultă, trebuie să te opreşti. Eu nu sunt politician. Trebuie să te opreşti, sincer. Nu pot decât să mă repet şi chiar mă simt prost că fac asta pentru că nu am cunoscut niciodată războiul… Sunt foarte privilegiat, stau aici în pace şi fac tot ce pot, dar trebuie să încetaţi cu aceste întrebări. Nu am răspunsuri„.

Reclamă

Roman Abramovich, aproape să renunțe definitiv la Chelsea

Războiul dintre Rusia și Ucraina ar putea să o lase pe Chelsea fără patronul care a băgat miliarde de euro în club în ultimii 20 de ani. Presa din Anglia anunță că Roman Abramovich va primi oferte să vândă clubul londonez încă din această săptămână!

Celebra publicatie britanică The Telegraph scrie că cel puțin trei fonduri de investiții plănuiesc să-i trimită o ofertă oficială lui Roman Abramovich zilele următoare.

Reclamă

Chiar dacă Chelsea a anunțat ca clubul nu se vinde, patronul miliardar ar putea să fie nevoit să facă această mișcare. Sancțiunile dure pe care le-au primit oligarhii ruși în urma războiului din Ucraina ar putea să-i blocheze toate activele lui Roman Abramovich.

Sursa citată notează că Abramovich ar putea să vândă și locuința sa de lux din apropierea Kensigton Palace.

Roman Abramovich susținea că echipa va rămâne pe mâna persoanelor din Fundația Chelsea. Asta după 18 ani în care a stat la cârma londonezilor.

Reclamă 4 / 0/3

”În decursul celor aproape 20 de ani de când sunt patronul lui Chelsea, mi-am privit întotdeauna rolul drept unul de custode al clubului, al cărui slujbă este să se asigure că avem cât mai mult succes posibil astăzi, precum și să construim pentru viitor, jucând totodată un rol important în comunitatea noastră.

Întotdeauna am luat decizii cu interesul clubului, din inimă. Rămân dedicat acestor valori. Acesta este motivul pentru care ofer astăzi administratorilor Fundației caritabile Chelsea administrarea și îngrijirea Chelsea FC. Cred că, în prezent, ei sunt în cea mai bună poziție pentru a avea grijă de interesele clubului, jucătorilor, staff-ului și fanilor”, a spus Abramovich, într-un comunicat emis pe site-ul oficial al clubului.

Roman Abramovich va primi interzis pe viață să locuiască în Marea Britanie

Presa engleză anunță că Roman Abramovich va primi interdicție permanentă de a locui în Marea Britanie, după conflictul uriaș generat de președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Potrivit presei din Anglia, Roman Abramovich nu va mai putea locui în Marea Britanie. Patronul miliardar al lui Chelsea este considerat “unul dintre membrii-cheie ai cleptocrației” lui Vladimir Putin.

Autoritățile britanice vor face tot posibilul să respingă orice încercare a lui Abramovich de a obține viza permanentă, anunță The Sun, citată de Daily Mail. Abramovich a dezmințit în trecut că ar avea vreo legătură cu Kremlinul, însă autoritățile locale sunt hotărâte să-i retragă definitiv dreptul de a locui în Marea Britanie.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Fotbal extern • 25 feb., 19:51
Liverpool a câştigat Carabao Cup, după o finală dramatică cu Chelsea! Virgil van Dijk, eroul lui Klopp. Record uriaş stabilit
Bayern Thomas Tuchel nu stat gânduri explicat de ce pleca
Bundesliga • 23 feb., 21:29
„Regretați că ați semnat cu Bayern?” Thomas Tuchel nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat. A spus și de ce va pleca
OFICIAL! Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă, după 3 înfrângeri consecutive
Fotbal extern • 21 feb., 12:10
OFICIAL! Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă, după 3 înfrângeri consecutive
Bayern Munchen, criză uriaşă! Trei înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Tuchel se clatină
Bundesliga • 18 feb., 21:27
Bayern Munchen, criză uriaşă! Trei înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Tuchel se clatină