Închide meniul

”Este prima oară în istorie când o astfel de accidentare se vede la un fotbalist. Din 8 cazuri, 7 erau accidente auto!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 8:50

”Este prima oară în istorie când o astfel de accidentare se vede la un fotbalist. Din 8 cazuri, 7 erau accidente auto!”

Hepta

Diego Perotti a evoluat la Roma patru sezoane. Apoi s-a transferat la Fener

Nu toate veștile sunt bune la Fenerbahce după venirea lui Mesut Ozil. Diego Perotti, argentinianul sosit de la Roma, a adunat doar patru jocuri pentru gruparea turcă. Apoi, din 29 noiembrie, anul trecut, nimic! S-a încercat un tratament ”conservator”, dar lucrurile nu s-au îmbunătățit, așa că jucătorul a decis că e cazul să intre sub bisturiu, undeva în Finlanda, acolo unde se află fotbalistul de 32 de ani. Cazul său, însă, a făcut înconjurul lumii medicale sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E vorba despre o ruptură aproape totală a locului în care se unesc ligamentele genunchiului”, a spus directorul sportiv de la Fener, Emre Belozoglu. ”Perotti s-a mișcat senzațional cât a putut juca, apoi a intervenit această problemă. Vă rog să-mi dați voie să vă explic accidentarea sa cu următorul exemplu: există opt cazuri în lume, șapte sunt de la accidentele de trafic. Ultimul e leziunea sa. E pentru prima oară când așa ceva i se întâmplă unui sportiv”.

Perotti a evoluat, cu succes, la Sevilla. A ajuns, apoi, la Genoa și AS Roma, cu o scurtă escală la Boca. Pe 5 octombrie 2020 a semnat cu Fenerbahce, iar lucrurile începuseră promițător. Apoi, accidentarea. Pentru că se vorbește despre o perioadă de pauză între șase și opt luni, locul său în lot nu mai este garantat. ”Nu putem spune cu certitudine că va pleca de la noi, dar nici nu dorim ca fotbalistul să se simtă inutil. Cu siguranță că vom ajunge la o înțelegere, dar suntem deja cu numărul străinilor la maximum. Trebuie să luăm o decizie!”, a încheiat Emre.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și