Închide meniul
VIDEO

„Este singura echipă unde se întâmplă asta!” Marius Șumudică, în culmea fericirii la Yeni Malatyaspor. „Vreau să creez o familie aici!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 octombrie 2021, 13:27

„Este singura echipă unde se întâmplă asta! Marius Șumudică, în culmea fericirii la Yeni Malatyaspor. „Vreau să creez o familie aici!

Marius Șumudică, în culmea fericirii la Yeni Malatyaspor

captură Youtube Yeni Malatyaspor

  • Marius Șumudică, în culmea fericirii la Yeni Malatyaspor
  • Avertismul românului după prima victorie în Turcia

Marius Șumudică a dezvăluit că se simte excelent la Yeni Malatyaspor. De altfel, „Șumi” nu s-a mai simțit niciodată atât de bine în Turcia, deși a antrenat mai multe echipe acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, în culmea fericirii la Yeni Malatyaspor

„Nu vreau să fiu primul erou care merită toate laudele după acest meci. Vreau să redau echipei agresivitatea și mentalitatea mea. Vorbesc, de asemenea, și cu jucătorii. Ei înțeleg foarte bine ce vreau de la ei, strategia pe care am propus-o, filosofia mea. Au înțeles ce sistem de joc vreau și, am observat din primele două zile, că au înțeles ce vreau de la ei.

Malatyaspor este singura echipă unde am lucrat în Turcia, am mai fost la Kayseri, Gaziantep, Rizespor și am venit aici, unde e nebunește cum mă ascultă și cum învață jucătorii, atunci când vorbesc sau explic un exercițiu. Chiar dacă sunt jucători cu experiență sau trecuți de 30 de ani, sunt ca tinerii care vor să învețe ca în școală. Simt că avem o relație foarte bună, este ușor pentru că au calitate. Este o echipă bună, vreau să creez o familie aici. Rezultatul nu este al meu, este al echipei”, a spus Marius Șumudică, într-un interviu pentru canalul de Youtube al celor de la Yeni Malatyaspor.

Reclamă

Deși a debutat cu o victorie, scor 2-0 cu Adana Demirspor, românul a avertizat că, fără continuitate, acel succes nu înseamnă nimic pentru el.  Cu victoria din meciul de debut, Șumudică a pus capăt unei serii de cinci înfrângeri la rând a celor de la Yeni Malatyaspor în campionat.

„Îmi plac oamenii din Anatolia. Când am venit aici, am venit cu inima deschisă. Ce vreau de la fanii noștri? Doar să vină și să ne suporte, o echipă fără fani nu are identitate. Îmi place ce văd, la Adana, când sunt 15.000 de oameni pe stadion. Chiar dacă echipa pierde, nimeni nu spune nimic rău. Le promit că ne concentrăm la fiecare meci, că echipa noastră va da 100% și fiecare familie va pleca acasă fericită după meci. Asta se poate întâmpla doar dacă suntem uniți.

Reclamă

Vreau să spun ceva în final, nu am făcut nimic până acum. Doar am câștigat 3 puncte. Dacă nu câștigăm de fiecare dată, aceste trei puncte nu înseamnă nimic pentru mine”, a mai spus Marius Șumudică.

Revenire de senzaţie pentru Marius Şumudică în Turcia

Revenire cu un rezultat foarte bun pentru Marius Şumudică în campionatul din Turcia. Yeni Malatyaspor, noua echipă a antrenorului român, a obţinut o victorie extrem de importantă pe terenul celor de la Adana Demirspor

Reclamă 4 / 0/3

În meciul cu Adana Demierspor, a fost 2-0 pentru noua echipă pregătită de către Marius Şumudică, după golurile marcate Tetteh în minutul 36, dar şi a unui autogol, la 10 minute de la startul reprizei secunde. La gazde, antrenate de către italianul Vincenzo Montella, a evoluat titular un alt italian, Mario Balotelli.

În urma acestui rezultat important, noua trupă a românului Marius Şumudică, Malatyaspor a urcat deasupra locurilor care duc în liga a doua. Malatyaspor are 9 puncte câştigate după 9 etape şi este pe locul 16, primul salvator, în timp ce Adana Demirspor e pe locul al 10-lea cu două puncte mai mult decât formaţia lui Şumudică.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 19:54
„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!”
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid
Liga 1 • 18:40
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi
"Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!" Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 16:38
„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi
Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid
Liga 1 • 15:55
Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid
Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Liga 1 • 12:15
„Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi