Închide meniul

„Este un jucător cu multă personalitate!” Ianis, elogiat de Gică Hagi în Marca: „E un număr 10 ca mine, cu ultima pasă și gol!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2022, 18:35

„Este un jucător cu multă personalitate! Ianis, elogiat de Gică Hagi în Marca: „E un număr 10 ca mine, cu ultima pasă și gol!

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele celor de la Rangers

Profimedia

Ianis, elogiat de Gică Hagi în Marca

Cotat la 7 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Ianis Hagi a fost lăudat de tatăl său în Spania. Gică Hagi le-a dezvăluit jurnaliştilor de la Marca că fiul său îi calcă pe urme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E un număr 10 ca mine, cu ultima pasă și gol. Face diferența prin creativitate, dar nu este un golgheter. Păcat că acum este accidentat, dar a avut un an grozav la Rangers și cred că este un jucător cu multă personalitate”, a declarat Gică Hagi pentru Marca.

Ianis Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Operația a avut loc la Glasgow și se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon. Totuși, Giovanni Van Bronckhorst, antrenorul lui Rangers, a luat în calcul ce e mai rău și anunță că elevul său poate lipsi chiar și nouă luni.

Gică Hagi, anunț uriaș despre Ianis Hagi

„Regele” a vorbit cu fiul său și asigură că mijlocașul de 23 de ani nu este cu moralul la pământ. Ianis este sub stricta supraveghere a medicilor de la Rangers și a început recuperarea.

Gică Hagi a dezvăluit care este capitolul la care stă mai bine decât el Ianis.

Reclamă

„(Reporter: Cum este cu moralul Ianis?) E bine, e conștient… ați văzut și mesajul lui pe care l-a trimis imediat. Dacă a scris asta sunt sigur că e focusat, e bine pus. E conștient că a avut un ghinion mare dar, cum a zis, o să învețe din toate și o să-l facă mai puternic.

Face parte din joc, acesta e riscul meseriei, și l-a asumat de când a fost tânăr. Din păcate s-a întâmplat într-un moment extraordinar al lui, foarte bun. Asta e, o să o ia… trebuie să stea 6 luni, cât are, doctorii știu de acolo și el. E bine moral, vrea să facă orice, își face un program cu cei de la Rangers, împreună, un program de reabilitare postoperatoriu care să-l facă să ajungă ca nou iarăși. E disponibil, e încrezător, e mult mai puternic decât mine ca și mod de a munci. Cred că la lucrul ăsta m-a depășit deja. El e 100% profesionist!

Cum a zis Steven Gerrard, câteodată teama lui e că stă prea mult pe teren. Așa a declarat, nu? Îi place și sperăm să revină cât mai repede, cum a fost înainte„, a declarat Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și