Închide meniul

„Eşti nebun?!” Izbucnire nervoasă a lui Mbappe în PSG – Brest 2-0. Cuvinte grele adresate arbitrului: „Nici măcar nu ştii să arbitrezi. Aşa se întâmplă în campionatul ăsta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2022, 23:51 / Actualizat: 16 ianuarie 2022, 1:22

„Eşti nebun?! Izbucnire nervoasă a lui Mbappe în PSG – Brest 2-0. Cuvinte grele adresate arbitrului: „Nici măcar nu ştii să arbitrezi. Aşa se întâmplă în campionatul ăsta!

Kylian Mbappe ar vrea să rămână la PSG

Profimedia

Kylian Mbappe a deschis scorul în PSG – Brest şi totul părea că starul francez va avea parte de o seară perfectă. După golul marcat în minutul 32, Kylian Mbappe a primit un cartonaş galben pentru numai 3 minute. Starul lui PSG a dat dovadă de nervozitate, iar în „gura lui au intrat” atât un adversar, cât şi arbitrul. Totul a plecat după ce Mbappe l-a faultat pe Hugo Magnetti. Acesta a ripostat verbal, moment în care starul lui PSG a cedat. „Eşti nebun?!”, l-a întrebat Mbappe pe adversarul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În conflict a intervenit şi arbitrul, care i-a arătat cartonaşul galben. Mbappe s-a enervat şi a avut un dialog încins cu acesta.

Izbucnire nervoasă a lui Mbappe în PSG – Brest

„Îmi dai și mie galben? Nici măcar nu știi să arbitrezi. Așa se întîmplă mereu în campionatul ăsta. Mereu e la fel”, i-a spus Mbappe arbitrului. Mulţi au intrepratat vorbele lui Mbappe ca şi un semnal că acesta ar vrea să plece de la PSG. Real Madrid este cea mai probabilă destinaţie pentru starul francez.

Citește și:

Kylian Mbappe poate primi cel mai mare bonus la semnătură din istoria fotbalului

Kylian Mbappe (23 ani) poate primi cel mai mare bonus la semnătură din istoria fotbalului dacă acceptă să se transfere la Real Madrid. ”Galacticii” îl ademenesc cu o sumă amețitoare.

Real Madrid a făcut o ofertă chiar şi 220 de milioane de euro în luna august, dar aceasta fost refuzată de PSG. La vară, Mbappe poate ajunge liber de contract la Madrid. Pe lângă salariul uriaș, ”galacticii” pun la bătaie cel mai mare bonus la semnătură din istoria fotbalului: între 80 și 90 de milioane de euro, potrivit fichajes.net.

Reclamă

Ce a spus Kylian Mbappe despre viitorul său

Kylian Mbappe poate semna începând de la 1 ianuarie cu orice echipă, dar a făcut un anunţ care a luat pe toată lumea prin surprindere. Atacantul care tocmai a împlinit 23 de ani a anunţat că nu se gândeşte decât la PSG şi că exclude o mutare, acum, la Real Madrid.

Francezul care a fost la un pas să ajungă în vară pe Santiago Bernabeu i-a asigurat pe fani că gândul său este numai la gruparea din Paris. S-a declarat încântat că joacă în Ligue 1, dar a evitat să vorbească despre ceea ce se va întâmpla la finalul acestui sezon, când rămâne liber de contract.

Nu voi pleca la Real Madrid în ianuarie. Voi da totul pentru a câştiga UEFA Champions League, campionatul şi Cupa Franţei. Vreau să dau ce am mai bun fanilor, pentru că merită asta! Sunt fericit să rămân în oraşul meu. Sunt francez şi îmi doresc să câştig totul în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Din respect pentru echipa mea, pentru coechipieri şi pentru fani, voi rămâne să joc aici. 100% voi da totul în cele şase luni de contract pe care le mai am„, a declarat Kylian Mbappe pentru CNN, citat de marca.com.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și