Închide meniul
VIDEO

„Eu am o favorită, e nevastă-mea!”. Gică Hagi, savuros după ce a fost întrebat despre vizita la Istanbul. Cum s-a simţit „Regele” la Galatasaray – Barcelona 1-2

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2022, 17:49

„Eu am o favorită, e nevastă-mea!. Gică Hagi, savuros după ce a fost întrebat despre vizita la Istanbul. Cum s-a simţit „Regele la Galatasaray – Barcelona 1-2

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi a avut o primă reacţie după ce a fost la Istanbul şi a urmărit meciul Galatasaray – Barcelona, scor 1-2, din returul optimilor de finală ale Europa League. „Regele” l-a avut alături pe Gică Popescu. Foştii mari jucători din Generaţia de Aur au evoluat pentru ambele echipe şi au primit o invitaţie specială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a reuşit o pasă decisivă în minutul 28. Mijlocaşul român i-a centrat perfect lui Marcao! Totuşi, reuşita nu le-a adus turcilor şi calificarea în turul următor. Pedri şi Aubameyang au întors scorul la Istanbul. Atsmofera din tribune l-a impresionat pe Gică Hagi.

Gică Hagi, savuros după ce a urmărit din tribună Galatasaray – Barcelona 1-2

Nu ştiu cât, că s-a pierdut meciul (n.r. importanţa publicului). M-a chemat cineva din club, ne-a invitat… am acceptat pentru că era aproape, pentru că era vorba de Galatasaray. Era vorba de cele două cluburi la care am jucat atât eu, cât şi Gică Popescu. Am mers acolo o zi, m-am simţit extraordinar, am văzut ce înseamnă nivel înalt, sau cel mai înalt. Suporterii au fost incredibili, 90 şi ceva de minute au cântat, a fost plin stadionul. În orice moment şi-au încurajat echipa, la final au aplaudat.

A fost o echipă care din minutul 1 a atacat şi a câştigat şi o a doua care mai mult s-a apărat… aici s-a făcut diferenţa. Barcelona a vrut să atace, a căutat victoria, a găsit-o pentru că ştie să joace fotbal, are calitate mare. Galatasaray s-a rezumat mai mult la apărare şi a încercat să surprindă mai mult la fazele fixe. Valoarea jucătorilor şi a unei echipe atât de mare cum e Barcelona a făcut diferenţa.

(Reporter: Aţi avut o favorită între cele două?) Eu am o favorită, e nevastă-mea! Nu pot să am altele. Alta nu pot să am, mai ales că vorbit de două cluburi. Am jucat la amândouă, amândouă m-au tratat bine. M-am simţit foarte bine şi mândru că m-am întâlnit cu ambii preşedinţi. În ambele case am lăsat ceva, lucruri importante, de jucător şi om mare. Am reprezentat, cred eu, aşa cum trebuie România„, a declarat Gică Hagi la o conferinţă de presă.

Reclamă

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine fabuloasă înainte de Galatasaray – Barcelona

Gică Hagi şi Gică Popescu au ajuns pe stadion pentru a asista la Galatasaray Istanbul – FC Barcelona. Cei doi s-au fotografiat în locul unde au scris istorie pentru turci, iar Popescu a postat fotografia pe reţelele de socializare.

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine fabuloasă înainte de Galatasaray – Barcelona. Cei doi s-au fotografiat pe stadion, iar Popescu a postat imaginea pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Gica Popescu (@gica.popescuromania)

Împreună cu Gică Hagi la Istanbul, pe Ali Sam Yen…Galatasaray – Barca„, a scris Gică Popescu pe reţelele de socializare.

Mesajul lui Gică Popescu pentru Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan

Gică Popescu a spus că, deşi a dat o pasă decisivă, Alexandru Cicâldău trebuie să îşi ridice nivelul de joc pentru că aşteptările sunt mari atât de la el, cât şi de la Olimpiu Moruţan. Popescu e convins că Galatasaray Istanbul s-a retras prea mult şi a permis Barcelonei să câştige mijlocul terenului.

Ne-am salutat vechii prieteni, am stat și cu Laporta. A fost o seară minunată! Am înclinat puțin către Galatasaray, la ce atmosferă a fost. Un meci nesperat de echilibrat, cu 30 de minute controlate de Galatasaray. Barcelona a dominat de la cap la coadă, are multă calitate, dar n-a făcut un meci foarte bun. Potențialul ofensiv este unul extraordinar, după sosirea lui Xavi. Este o echipă cu planuri mari, cu siguranță favorită la trofeu.

Cred că Galatasaray a cedat jumătatea terenului, după golul marcat. Diferența de valoare și-a spus cuvântul. Eu cred că Cicâldău nu este la capacitate maximă. Potențialul lui este net superior față de ce a jucat până acum. Cei din club așteaptă mai mult de la români, pot mai mult, i-au transferat ca să facă diferența. De aceea aduc jucători străini. Eu sper ca ei să se schimbe, pentru că așteptările sunt mari. Să încerce să tragă echipa după ei! Și ceilalți jucători au evoluții slabe, o calificare îi ajuta foarte mult din punct de vedere financiar”, a fost mesajul lui Gică Popescu pentru Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și