Închide meniul

Europa League | Arsenal – Slavia Praga 1-1, cu Stanciu titular. Ajax – Roma 1-2, Granada – Manchester 0-2 şi Dinamo Zagreb – Villarreal 0-1, în sferturile Europa League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2021, 20:40

Europa League | Arsenal – Slavia Praga 1-1, cu Stanciu titular. Ajax – Roma 1-2, Granada – Manchester 0-2 şi Dinamo Zagreb – Villarreal 0-1, în sferturile Europa League

profimediaimages

Nicolae Stanciu, titular în Arsenal - Slavia Praga

Rezultatele din manșa tur din "sferturile" Europa League

Formaţia Slavia Praga, la care joacă Nicolae Stanciu, a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Arsenal Londra, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Europa. Stanciu a fost titular şi a jucat până în minutul 84, scrie news.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au marcat prin Pepe, în minutul 86. Slavia a egalat în minutul 90+4, prin Holes. Tot joi, AS Roma a învins în deplasare Ajax Amsterdam, scor 2-1, revenind de la 0-1. În minutul 53, Ajax a ratat un penalty prin Tadic. Au marcat Klaassen ’39 pentru gazde şi Pellegrini ’57 şi Ibanez ’87 pentru oaspeţi.

În Spania, Manchester United s-a impus cu 2-0 în confruntarea cu Granada. Au înscris Rashford ’31 şi Bruno Fernandes ‘90 (penalty).

În Croaţia, Villarreal a învins cu 1-0 Dinamo Zagreb, golul fiind marcat de Moreno, în minutul 44, din penalty. Partidele retur vor avea loc la 15 aprilie.

Ajax – AS Roma 1-2 (Davy Klaassen 39'/ Lorenzo Pellegrini 57', Ibanez 87') 

Reclamă

Arsenal – Slavia Praga 1-1 (Nicolas Pepe 86'/ Holes 90+4')

Dinamo Zagreb – Villareal 0-1 (Gerard Moreno 44')

Granada – Manchester United 0-2 (Marcus Rashford 31', Bruno Fernandes 89')

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Ajax – AS Roma 1-2! Italienii au răsturnat rezultatul. Ibanez a adus echipa de pe Stadio Olimpico în avantaj. 

UPDATE: Arsenal – Slavia Praga 1-0! Nicolas Pepe a înscris pentru echipa lui Mikel Arteta. 

UPDATE: Ajax – Roma 1-1! Lorenzo Pellegrini a adus egalarea pentru italieni. 

UPDATE: Ocazie uriașă ratată de Alexandre Lacazette în Arsenal – Slavia Praga! Singur cu Kolar, atacantul francez a trimis în bara transversală. 

UPDATE: Ajax – Roma 1-0! Dinamo Zagreb – Villarreal 0-1. Spaniolii au dat lovitura chiar înainte de pauză. Gerard Moreno a marcat din penalty în minutul 44!

Reclamă

UPDATE: Ajax – Roma 1-0! Klaasen a înscris pentru "lăncieri". A punctat din pasa lui Tadic în minutul 39!

UPDATE: Granada – Manchester United 0-1! Marcurs Rashford a deschis scorul pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. 

UPDATE: A început meciul dintre Arsenal și Slavia Praga. Nicolae Stanciu este titular! 

UPDATE: Fanii Granadei și-au întâmpinat jucătorii cu torțe și scandări înaintea meciului istoric cu Manchester United, din "sferturile" Europa League.

Arsenal – Slavia Praga, echipele de start

Arsenal: Leno – Cedric, Holding, Gabriel, Bellerin – Willian, Smith Rowe, Xhaka, Partey, Saka – Lacazette

Slavia Praga: Kolar – Bar, Zima, Holes, Boril – Dorley, Stanciu, Hromada, Provod, Olayinka, Sima

Slavia Praga a ajuns până în "sferturile" Europa League după ce a eliminat două echipe britanice. Leicester City și Rangers-ul lui Ianis Hagi au fost victimile lui Nicolae Stanciu&Co. 

Stanciu este omul de care defensiva lui Mikel Arteta se teme cel mai mult. Mijlocașul român a oferit un assist împotriva lui Leicester și a înscris în ambele manșe cu Rangers. În total, Stanciu are 13 goluri și 6 pase decisive în 33 de partide disputate în acest sezon la Slavia Praga, în toate competițiile.

Granda – Manchester United

Granada este revelația din Europa League în 2021. Echipa spaniolă este la primul sezon în cupele europene și a ajuns până în faza sferturilor de finală. A trecut de Napoli și Molde și e gata să o învingă și pe Manchester United.

De cealaltă parte, Manchester United joacă în Europa League doar pentru a terminat pe locul 3 în Champions League, într-o grupă cu PSG, Leipzig și Istanbul Bașakșehir. "Diavolii" au trecut până acum de Real Sociedad și AC Milan. Ultima dată când a jucat în "sferturile" Europa League, United a și câștigat trofeul. Se întâmpla în 2017, cu Jose Mourinho pe bancă.

Ajax – AS Roma

Ajax a demonstrat în multe rânduri că este capabilă de adevărate minuni în cupele europene. "Lăncierii" au ajuns până în semifinalele Champions League în 2018-2019 și au jucat finala Europa League în 2017. Până acum, echipa lui Erik Ten Hag le-a eliminat pe Lille și Young Boys. 

De cealaltă parte, Roma le-a învins pe Braga și Șahtior Donețk. Echipa de pe Olimpco n-a mai jucat în faza sferturilor unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când ajungea până în semifinalele Champions League.

Dinamo Zagreb – Villareal

Dinamo Zagreb a trecut în "optimi" de Tottenham, după un 3-0 de povestit nepoților la retur. Echipa lui Mourinho câștigase cu 2-0 la Londra, dar hat-trick-ul lui Orsic a întors soarta calificării.

De cealaltă parte, Villareal le-a eliminat pe Redbull Salzburg și Dinamo Kiev. Spaniolii n-au mai jucat în "sferturi" din 2016.  

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și