Închide meniul

EXCLUSIV | Alex Băluță, blocat în Cehia, nu poate fi alături de soție la naștere: ”Am emoții mari”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2020, 16:48

EXCLUSIV | Alex Băluță, blocat în Cehia, nu poate fi alături de soție la naștere: ”Am emoții mari”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

EXCLUSIV | Alex Băluță, blocat în Cehia, nu poate fi alături de soție la naștere: ”Am emoții mari”

”La mine au fost părinţii, soţia din păcate nu, pentru că trebuie să nască, mâine sau poimâine. Am emoţii mari, aveam şi mai mari dacă eram acolo”, a declarat Băluță, pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluță voia să fie alături de soție în România

”Sunt dezamăgit şi nu mă aşteptam să apară o situaţie ca asta de la un virus, să se ajungă atât de departe. Îmi făcusem planuri, atât din punct de vedere al fotbalului cât şi cu soţia şi s-au şters pur şi simplu cu buretele.

Normal că primul lucru era că o să am o fetiţă şi că o să fiu acolo alături de ea, când va naşte soţia, iar în al doilea rând naţionala, asta visasem, să fiu pe lista preliminară şi apoi pe cea finală, iar apoi să dăm totul pentru a ne putea califica”, a mai spus Băluță, pentru AntenaSport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și