Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Eugen Nae, dezvăluiri incredibile despre portarii pe care i-a pregătit la echipele lui Olăroiu: "Veneau la antrenament numai cu Lamborghini și Ferrari"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2021, 20:30

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Eugen Nae, dezvăluiri incredibile despre portarii pe care i-a pregătit la echipele lui Olăroiu: "Veneau la antrenament numai cu Lamborghini și Ferrari"

AS.ro

Eugen Nae, la AS.ro LIVE

Portarul care evoluat pentru Steaua, Sportul, Astra şi Foresta a lucrat alături Cosmin Olăroiu atât în China, cât și în zona Golfului. De-a lungul carierei a reușit să identifice cea mai mare calitate a unui antrenor: adaptabilitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul trebuie să găsească manieră potrivită să-și motiveze jucătorii, este de părere Eugen Nae. Fotbaliștii de la echipele lui Olăroiu aveau tot ce-și doreau pe lume!

Eugen Nae, dezvăluiri incredibile

"Fotbalul este peste tot la fel, dar trebuie să te adaptezi. Una dintre marile calități ale unui antrenor de succes este să se adapteze. 

Portarii mei veneau la antrenament cu Lamborghini și cu Ferrari. Mașinile astea le conduc. Cum să-i motivezi pe ei? Au tot ce vor, s-au născut într-o anumită zonă, sunt foarte norocoși. Statul le dă tot ce se poate", a dezvăluit Eugen Nae, la AS.ro LIVE.

Video cu declaraţiile lui Eugen Nae

Reclamă

Nae se consideră norocos că a lucrat cu portari profesioniști. Deși conduceau bolizi de sute de mii de euro, fotbaliștii pregătiți de el rămâneau concentrați la fotbal. 

"Erau profesioniști. Din punctul ăsta de vedere, am fost foarte norocos. Am dat de portari foarte buni și profesioniști", a mai spus Eugen Nae.

Eugen Nae a devenit antrenor cu portarii după ce a renunțat la cariera de jucător. Al Ahli și Jiangsu Suning sunt printre cele mai importante echipe unde acesta a lucrat alături Cosmin Olăroiu. 

Reclamă 4 / 0/3

 Eugen Nae, surprins de atitudinea conducerii de la Jiangsu Suning

Cosmin Olăroiu a reușit surpriza în China și a câștigat titlul cu Jiangsu Suning. Cei din conducerea clubului i-au făcut și ei ”o surpriză”, au desființat echipa. Eugen Nae, antrenorul cu portari din staff-ul său, a dezvăluit ce s-a întâmplat în China.

Ceva s-a întâmplat după finală, nu a venit nimeni să ne felicite. Nu am făcut nicio petrecere, președintele clubului, managerul clubului. Ne gândeam că ce se întâmplă. Ne așteptam să ieșim pe străzi, e un oraș destul de mare. Nu am șimțit nimic. Au început întârzierile de salarii și de bani și atunci ne-am gândit că e ceva.

Noi am plecat acasă și trebuia să ne întoarcem pe 24 ianuarie. Ne-au zis luați-vă vize, cumpărați-vă bilete voi. Niciodată nu se întâmpla asta. Am întrebat, ce se întâmplă, am vorbit cu translatorii noștrii. Ne-au zis că sunt probleme cu banii”, a dezvăluit Eugen Nae la AS.ro LIVE. 

Jiangsu Suning Football Club câştiga titlul în China pe 12 noiembrie şi numele îi era schimbat în Jiangsu Football Club, la începutul lui 2021. Primul semn al colapsului a fost dat de discursul ţinut de miliardarul Zhang Jindong, preşedintele Suning, pe 19 februarie. Acesta vorbea de 2021 ca despre un an al schimbărilor.

Alte semne ale dezastrului au venit şi de la despărţirea de vedetele echipei, Alex Teixeira (adus în 2016 pentru 50 de milioane de euro), sau Ivan Santini. În capul listei plecărilor a fost însă Cosmin Olăroiu

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și