Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Momentul în care Lucian Sânmărtean a ajuns pe Old Trafford! "Am înţepenit!" Mesajul marelui Sir Alex Ferguson: "Românul din echipa grecilor este singurul pericol"

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 10:22

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Momentul în care Lucian Sânmărtean a ajuns pe Old Trafford! "Am înţepenit!" Mesajul marelui Sir Alex Ferguson: "Românul din echipa grecilor este singurul pericol"

AS.ro

Lucian Sânmărtean a vorbit despre duelul cu Sir Alex Ferguson

  • Lucian Sânmărtean a evoluat împotriva lui Manchester United
  • Echipa favorită a lui Lucian Sânmărtean

"Când am intrat pe Old Trafford, am înţepenit. Sir Alex a zis "românul din echipa grecilor este singurul pericol". Nu ştiu dacă în Premier League m-aş fi adaptat, mă refer la fizic. Jucătorii mari, dacă au un sezon mai slab, sunt mâncaţi", a spus Lucian Sânmărtean, la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate pentru Sânmărtean, Manchester United a învins-o pe Panathinaikos cu un sever 5-0, în meciul care a contat pentru grupele UEFA Champions League. Silvestre, Fortune, Solskjær, Butt şi Djemba-Djemba au marcat pentru "Diavoli".

Lucian Sânmărtean e fan Manchester City

Fostul internaţional român e acum fanul rivalei din oraş a lui Manchester United. Şi asta după venirea lui Pep Guardiola la cârma lui Manchester City. "Cetăţenii" sunt aproape de un nou titlu în Premier League. După 30 de etape disputate, City are un avans de 14 puncte în faţa lui United, dar şi un meci în plus disputat.

Reclamă

"Manchester City este echipa mea favorită, fiindcă mi-a plăcut Guardiola. Iniesta este idolul meu. Pentru mine, el a fost top, am văzut ce înseamnă fotbalul mare. Pep, pe unde a fost, a avut succes", a mai spus Sânmărtean. 

De când a ajuns în Premier League, Pep Guardiola şi-a adjudecat cu Manchester City trei titluri, o Cupă a Angliei, trei Cupe ale Ligii Angliei şi două Supercupe ale Angliei. Marele regret al lui Pep rămâne ratarea trofeului Ligii Campionilor. În acest sezon, echipa e deja calificată în faza sferturilor de finală. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu