Închide meniul

EXCLUSIV | Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân la Parma! "Să joace în Serie B! E foarte greu acolo"

Antena Sport Publicat: 10 mai 2021, 7:07 / Actualizat: 28 iunie 2022, 12:31

EXCLUSIV | Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân la Parma! "Să joace în Serie B! E foarte greu acolo"

ProfimediaImages

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, sfătuiţi să rămănă

  • Dennis Man e cotat la 11 milioane de euro
  • Valentin Mihăilă are o cotă de piaţă de 8.5 milioane de euro

Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân la Parma! „Să joace în Serie B. Seria a doua la italieni e foarte tare. Părerea mea e că nu promovează Parma cu echipa asta dacă nu aduce şi alţi 2-3 jucători”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyle Krause promite promovarea Parmei

Kyle Krause, patronul american al Parmei, are un plan clar prin care anunţă promovrea imediată a echipei. Mai mult, stadionul Ennio Tardini va fi renovat. Actuala capacitate a arenei este de 28.000 de locuri.

„La finalul unui sezon tumultuos, ne confruntăm cu un epilog frustrant pentru toți cei care iubesc acest club. E frustrant și dezamăgitor. Dar vreau ca un lucru să fie clar: încrederea mea în proiect, în club și în fani rămân intacte.

Reclamă

Cu noii oameni pe care îi vom coopta în conducere vom clădi un viitor strălucit pentru Parma. Menționez și planurile de renovare pentru arena Tardini, icoana fotbalului local.

Îi asigur pe fani că vom lupta în fiecare zi pentru obiectivele noastre și că vom da totul în meciurile rămase de disputat în actualul sezon de Serie A. Vom transforma dezamăgirea în energie și vom crește sănătos! Prin foc, fierul devine oțel! Parma nu renunță niciodată!”, a scris Krause, pe Twitter.

Reclamă

Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân la Parma

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor evolua pentru Parma şi în Serie B. Anunţul a fost făcut de managerul Marcello Carli, care susţine că românii vor sta la baza proiectului care să readucă Parma în Serie A.

„E un an dezastruos, sunt şi eu responsabil. Un lucru e clar: jucătorii tineri vor rămâne, de la Man şi Mihăilă, la Sohm. Parma va decide cine va rămâne şi cine va pleca”, a spus Carli pentru Parmalive.

Dennis Man, cotat la 11 milioane de euro, a marcat două goluri şi a dat un assist în cele 14 meciuri adunate în Serie A. De partea cealaltă, Valentin Mihăilă, cotat la 8.5 milioane de euro, a înscris 4 goluri şi a oferit două pase decisive âm 17 meciuri disputate în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile