Închide meniul

EXCLUSIV | "Dennis Man va marca 10 goluri pe sezon!" Pe urmele lui Ibrahimovic. "Man poate să mai aibă 14-15 ani de jucat la alt nivel"

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 12:01

Reclamă
EXCLUSIV | "Dennis Man va marca 10 goluri pe sezon!" Pe urmele lui Ibrahimovic. "Man poate să mai aibă 14-15 ani de jucat la alt nivel"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man, comparat cu Adi Mutu

"Eu spun că peste 10 goluri va marca într-un sezon Dennis Man. Mutu a marcat la Parma 22-23 de goluri din câte îmi aduc aminte. Nu ştiu dacă îl depăşeşte pe Mutu. Mutu are peste 100 de goluri în Italia ceea ce nu este la îndemâna oricărui fotbalist străin care a trecut prin Italia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali: Dennis Man poate juca încă 14-15 ani la nivel înalt

Man este tânăr. Ibrahimovic ce face la 39 de ani? Man poate să mai aibă 14-15 ani de jucat la alt nivel", a spus Victor Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Adrian Mutu a marcat pentru Parma 22 de goluri în sezonul 2002-2003, 18 din ele venind în campionat. Pentru Fiorentina, el a avut de asemenea trei stagiuni senzaţionale, marcând în perioada 2006-2009 16, 17, respectiv 13 goluri. 

Cât a costat, de fapt, Dennis Man

Dacă Gigi Becali a anunţat că Man a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro, italienii vin cu o altă variantă. Tuttomercatoweb susţine că Becali primeşte 12 milioane de euro. 

"Dennis Man e una dintre întăririle ofensive aduse de Parma în această perioadă de transferuri. Cu siguranță, o întărire ofensivă în care s-a investit. Românul a ajuns în Collecchio pentru 12 milioane plus 3 din bonusuri. O mutare pentru present și pentru viitor. Jucător de picior stâng, acesta preferă să joace în dreapta.

Reclamă
Reclamă 4

Înainte de a definitiva transferul și de a face investiția, managerii Parmei i-au cerut sfatul unui expert. Acesta este Adrian Mutu. Il Fenomeno nu a pierdut timpul și a aprobat imediat ideea”, au scris jurnaliştii de la Tuttomercatoweb.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek se joacă ACUM. Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și