Închide meniul

EXCLUSIV | "Dennis Man va marca 10 goluri pe sezon!" Pe urmele lui Ibrahimovic. "Man poate să mai aibă 14-15 ani de jucat la alt nivel"

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 12:01

EXCLUSIV | "Dennis Man va marca 10 goluri pe sezon!" Pe urmele lui Ibrahimovic. "Man poate să mai aibă 14-15 ani de jucat la alt nivel"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man, comparat cu Adi Mutu

  • Dennis Man a plecat la Parma pentru 13 milioane de euro
  • Victor Becali l-a comparat cu Adi Mutu

"Eu spun că peste 10 goluri va marca într-un sezon Dennis Man. Mutu a marcat la Parma 22-23 de goluri din câte îmi aduc aminte. Nu ştiu dacă îl depăşeşte pe Mutu. Mutu are peste 100 de goluri în Italia ceea ce nu este la îndemâna oricărui fotbalist străin care a trecut prin Italia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali: Dennis Man poate juca încă 14-15 ani la nivel înalt

Man este tânăr. Ibrahimovic ce face la 39 de ani? Man poate să mai aibă 14-15 ani de jucat la alt nivel", a spus Victor Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Adrian Mutu a marcat pentru Parma 22 de goluri în sezonul 2002-2003, 18 din ele venind în campionat. Pentru Fiorentina, el a avut de asemenea trei stagiuni senzaţionale, marcând în perioada 2006-2009 16, 17, respectiv 13 goluri. 

Reclamă

Cât a costat, de fapt, Dennis Man

Dacă Gigi Becali a anunţat că Man a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro, italienii vin cu o altă variantă. Tuttomercatoweb susţine că Becali primeşte 12 milioane de euro. 

"Dennis Man e una dintre întăririle ofensive aduse de Parma în această perioadă de transferuri. Cu siguranță, o întărire ofensivă în care s-a investit. Românul a ajuns în Collecchio pentru 12 milioane plus 3 din bonusuri. O mutare pentru present și pentru viitor. Jucător de picior stâng, acesta preferă să joace în dreapta.

Reclamă

Înainte de a definitiva transferul și de a face investiția, managerii Parmei i-au cerut sfatul unui expert. Acesta este Adrian Mutu. Il Fenomeno nu a pierdut timpul și a aprobat imediat ideea”, au scris jurnaliştii de la Tuttomercatoweb.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Sfat important pentru Edi Iordănescu, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 25 mart., 7:58
„E cel mai bun atacant” Sfat important pentru Edi Iordănescu înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)
Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord
Fotbal • 24 mart., 22:49
„N-a reuşit să se impună!” Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord