Închide meniul

EXCLUSIV | "Fiecare antrenament era un meci!" Sfaturi pentru Ianis Hagi de la atacantul "călit" în fotbalul scoţian

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 6:12

EXCLUSIV | "Fiecare antrenament era un meci!" Sfaturi pentru Ianis Hagi de la atacantul "călit" în fotbalul scoţian

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Sfaturi pentru Ianis Hagi

Marius Niculae, om cu 8 goluri marcate pentru Inverness, a dezvăluit cât a avut "de tras" pentru a face faţă fotbalului scoţian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae: "Pentru noi, fiecare antrenament era un meci"

"Consider că a făcut un pas înainte la Rangers, aici se va căli mult mai bine. Campionatul scoţian este unul dur, foarte dur chiar, pot să spun. Pe vremea noastră, când ajungeam la o echipă, trebuia să demonstrăm de zece ori mai mult. 

Eu am suferit pe partea că suntem români. Fiecare antrenament, pentru noi era ca un meci, aşa că am reuşit să ne impunem la echipele importante din Europa", a spus Marius Niculae, pentru AntenaSport.

Ianis Hagi, transferat definitiv de Rangers

După un împrumut la Rangers în care a marcat 3 goluri, Ianis Hagi a fost cumpărat pentru 3.5 milioane de euro de la Genk.

Mijlocaşul va avea un salariu anual de un milion de lire sterline. Mai mult, în cazul în care va ajunge la un campionat mondial sau european, Ianis va primi încă o sumă importantă de bani de la club. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și