Închide meniul

EXCLUSIV | Marius Şumudică, atacat după ce şi-a reziliat contractul cu Rizespor! "S-a bucurat la bani puţini pe termen scurt"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 10:20

EXCLUSIV | Marius Şumudică, atacat după ce şi-a reziliat contractul cu Rizespor! "S-a bucurat la bani puţini pe termen scurt"

Hepta

Marius Şumudică, criticat după demiterea de la Rizespor

"Părerea mea e că fără rezultate nu poţi sta nicăieri, tăticu. Nu-i văita, au destui bani. S-au dus la echipe proaste, fără valoare, d-aia n-au reuşit. Dacă au minte, aşteaptă să antreneze o echipă bună. Şi Şumudică e antrenor valoros, mă mir că a dat chix aici. S-au grăbit, s-au bucurat la bani puţini pe termen scurt, nu bani mulţi pe termen lung", a spus Dumitru Dragomir, pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culmea este că Rizespor a anunţat despărţirea de Marius Şumudică, chiar în ziua în care tehnicianul român a împlinit 50 de ani. "Ne-am despărțit de Marius Șumudică. Încheierea contractul a avut s-a făcut de comun acord. Dorim să-i mulțumim domnului Șumudică pentru serviicile oferite și să-i urăm succes în carieră​", au anunțat turcii.

Trei remize şi patru înfrângeri e palmaresul lui Marius Şumudică pe banca lui Rizespor. Echipa a ajuns pe poziţia a 16-a în competiţia internă şi mai are numai două puncte avans faţă de ocupantele locurilor retrogradabile.

Marius Şumudică, declaraţiile pentru care turcii nu l-au iertat

Marius Şumudică a fost atacat de un cunoscut analist TV din Turcia, Rıdvan Dilmen, după ultimele declaraţii făcute despre jucătorii lui Rizespor, la finalul lunii februarie.

"Clubul trebuie să îl dea afară pe Şumudică. Mie îmi place Şumudică. Încearcă să impună un anumit sistem la echipele pe care le antrenează. Dar ultima lui declaraţie a fost interesantă. A spus, cu alte cuvinte, `dați-mă afară! Mi-este dor de România`.

Reclamă

Ţinând cont că nu poţi da afară toată echipa, nu e posibil ca antrenorul să mai rămână la club după aceste declaraţii", a spus analistul care anunţase şi plecarea lui Şumudică de la Gaziantep.

"Câteodată, antrenorul poate să fie vinovat. Șumudică nu e un antrenor bun? Atunci cine trebuie să vină la echipa asta? Am jucat 11 contra 10 timp de 80 de minute. Nu am putat să dăm un singur șut! Ăsta nu este jocul meu. Nu am un joystick să pot să controlez jucătorii. Nu este ușor. Ar fi fost mai simplu dacă jucam 11 la 11. Sivasspor s-a inchis cu toti jucătorii. N-am avut ce face mai mult.

Am aplicat tot ce știu să fac ca antrenor. În fiecare zi vin la baza de antrenament cu 3-4 ore înainte. Am făcut toate analizele, le-am arătat jucătorilor. Am avut succes cu Kayserispor, am avut succes cu Gaziantep, dar nu pot să am rezultate și aici. Am un contract. Dacă jucătorii, șefii sau fanii sunt nemulțumiți, reziliem contractul. Nici Mourinho n-ar avea succes la Rizespor!

Reclamă 4 / 0/3

Nu am văzut vreun dribling, un șut pe poartă. Am avut un fault în ultimul minut, dar jucătorul a pasat în lateral. Nu e niciun fel de pregătire aici. Nu beau, nu am alte vicii. Nu fac nimic în afară de fotbal. Sunt același Șumudică de la Gaziantep", a spus Şumudică, după meciul cu Sivasspor.  

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și