Închide meniul

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, anunţ despre viitorul său! Ce spune despre revenirea în Liga 1: "Sunt român, e ţara mea, o iubesc!"

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2021, 17:30

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, anunţ despre viitorul său! Ce spune despre revenirea în Liga 1: "Sunt român, e ţara mea, o iubesc!"

Răzvan Lucescu, victorie categoric la PAOK Salonic

Hepta

  • Răzvan Lucescu, anunţ despre viitorul său
  • Ce spune despre revenirea în România

Fost mare antrenor la Rapid, dar şi membru elite în programul socios DDB, Răzvan Lucescu nu ia în calcul revenirea în România. Motivul principal, spune experimentatul antrenor, este faptul că îşi doreşte să obţină cât mai multe performanţe cu echipe din afara ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sigur că aș veni pentru că sunt român. Sunt antrenor român, e țară mea, o iubesc, dar acum cred că aș face o greșeală pentru carieră mea să mă întorc. Pentru că am această posibilitate, sunt într-o perioadă de succes și e logic să stau cât mai mult afară, atât timp cât am aceste posibilități", a declarat Răzvan Lucescu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Răzvan Lucescu a fost demis din funcția de antrenor principal la Al Hilal în luna februarie a acestui an. Tehnicianul era sub presiune din cauza rezultatelor neconcludente.

Reclamă

EXCLUSIV AS.ro LIVE | De la Savvidis, la șeici! Răzvan Lucescu, dezvăluiri despre președintele lui Al Hilal

Răzvan Lucescu a avut o experienţă pe cinste în Arabia Saudită. Antrenorul român venea de la excentricul Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, care a intrat chiar cu pistolul la un meci, la un om extrem de liniștit, care este șeful celor de la Al Hilal.

Reclamă

"Când am venit eu, a devenit președinte cel care este acum. Mi se pare un tip extraordinar de direct, de corect și sensibil. Tot ce a spus a respectat. Niciodată nu a depășit o limită. A spus acesta este bugetul pe care-l ofer. Asta pot să dau, nu mă apuc să-ți promit altceva și să nu mă țin de cuvânt. Ceea ce-ți promit o să primești la secundă. În fiecare zi este la antrenament, după care stă cu mine de vorbă, 15 minute, 20 de minute.

Vorbim aspecte legate de fotbal, legate de viața echipei, de viața noastră, a celor din staff. Ne întreabă cum ne simțim. Încearcă să creeze o atmosferă plăcută, pozitivă, să nu ne lipsească nimic, să fim cât mai bine. Mi-a și spus: ”obligația mea este să vă fac să vă simțiți bine”. Dacă voi să simțiți bine, atmosfera va fi una plăcută, iar motivație va fi foarte mare", a declarat Răzvan Lucescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Echipa lui Răzvan Lucescu face scandal după Club Brugge - PAOK 1-0
Conference League • 12 apr., 18:29
Echipa lui Răzvan Lucescu face scandal după Club Brugge – PAOK 1-0! Grecii au depus plângere la UEFA
Răzvan Lucescu, după Bruges - PAOK 1-0, în turul sferturilor Conference League
Conference League • 12 apr., 8:58
Răzvan Lucescu, după Bruges – PAOK 1-0, în turul sferturilor Conference League: „Nu s-a hotărât nimic. Putem obţine calificarea”
Liverpool - Atalanta 0-3 şi Brugge - PAOK 1-0! "Cormoranii", umiliţi pe Anfield! Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită
Conference League • 11 apr., 23:58
Liverpool – Atalanta 0-3 şi Brugge – PAOK 1-0! „Cormoranii”, umiliţi pe Anfield! Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită
Răzvan Lucescu, moment încins cu Matias Almeyda, la finalul meciului dramatic dintre AEK şi PAOK
Fotbal extern • 8 apr., 8:44
Răzvan Lucescu, moment încins cu Matias Almeyda, la finalul meciului dramatic dintre AEK şi PAOK, 2-2
Răzvan Lucescu, reacţie clară după ce PAOK a obţinut o victorie uriaşă în lupta la titlu
Fotbal extern • 3 apr., 22:29
„Nu e uşor!” Răzvan Lucescu, reacţie clară după ce PAOK a obţinut o victorie uriaşă în lupta la titlu